Chlebičov uhrál hubené vítězství


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov hostil v derby poslední tým ze Štěpánkovic. Tempo hry bylo zpočátku poněkud ospalé, samotné hře chyběl spád a pochopitelně i nějaké pohlednější akce. Až po dvaceti minutách diváci pookřáli po akci hostujícího Stromského, jenž nedotáhl do konce svou akci. Následně už převzal iniciativu domácí favorit, který šel po půlhodině hry do vedení. Po Kuželově centru neuhlídala hostující obrana Korbela, jenž dostal při zakončení spoustu prostoru. Ještě do poločasu mohli domácí navýšit vedení Valou, ale skóre zůstalo stejné. Hosté ihned po návratu ze šaten zahrozili po rohovém kopu, kdy hlavičkující Šíma oprášil rukavice gólmana Vltavského. Na druhé straně byl kousek od úspěchu obrovitý Korbel, jehož pokus zastavila tyč. Štěpánkovice mohly záhy trestat, ale Stromský opět pohořel v nájezdu. Domácí tým se snažil pojistit vedení, ale nedařilo se proměňovat šance. Po centru Lazeckého měl před sebou zcela odkrytou bránu Černohorský. Ani Radek nenaložil se svou šanci z pětky nejlépe. Štěpánkovice se i díky tomu držely na dostřel, avšak absence kvalitního útoku je patrná, i díky tomu se nedaří skórovat, natož bodovat. Chlebičov uhájil své těsné vedení a vyhrál o gól.    



Počet diváků: 137. Rozhodčí: MORAVEC Roman - THIEMEL Karel, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jakub Košárek
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácímu Chlebičovu, který má zkušenější a kvalitnější manšaft. Štěpánkovice bojují samy se sebou, aby udržely soutěž I.A třídu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích