1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice přehrály o gól Heraltice


Branky


18

Ludgeřovice zvládly důležitý zápas o šest bodů, když si pohlídaly zápas proti Heralticím. Ty sice herně odvedly sympatický výkon, ale dlouhodobě doplácejí na neproměňování vyložených šancí, díky čemuž opět odjela z venku s prázdnou. Pěntkova družina naopak potřetí za sebou bodovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka zápasu

Už po pár minutách hry mohl heraltický Bolík otevřít skóre, když z nadějné pozice neusměrnil hlavičku mezi tyče. Bezvýsledně skončil i nájezd jeho parťáka Válka, který v koncovce narazil na pozorného brankáře Hájka. Gólově se neujaly ani akce na druhé straně hřiště. Nejprve Dekleva přestřelil bránu po Cintulově centru. Následně čaroval Patrik Klein, který po rohových kopech zneškodnil nebezpečné pokusy Blokši i Rodka. Nicméně na další ludgeřovický brejk už strážce heraltické brány nestačil. Fekete vyslal po straně do běhu Galuse, ktreý milimetrovým nákopem přichystal úvodní trefu Deklevovi - 1:0. Inkasovaná branka hosty povzbudila. Ještě do přestávky mohli menší soustavný tlak přetavit ve vyrovnávací trefy Daniel Klein či Návrat. Jenže ani jeden z nich neuspěl.

Heraltice marně dobývaly soupeřovu klec

Heraltice byly aktivní i po přestávce, když se poměrně často tlačily k bráně soupeře, ale veškeré akce končily na finální či předfinální fázi. V asi největších příležitostech na srovnání skóre selhalo duo Košárek s Jelínkem, kteří si sypali popel na hlavu. První jmenovaný mířil zpoza vápna těsně kolem pravé tyče, druhý pro změnu nedotáhl samostatný únik ze strany. Ludgeřovice hrozily z ojedinělých protiútoků. Po nákopu Závadského měl Rodek na kopačce pojistku vítězství, ale napálil svůj volej jen mimo bránu. To se mohlo Ludgeřovicím vymstít. Nedlouho na to podnikl Otipka protiútok do rozhozené obrany domácích. Celou akci vzal na sebe a jen těsně minul soupeřovu klec. Gólman Hájek i jeho spoluhráči si nakonec oddechli, protože ustáli závěrečný tlak Heraltic. Ludgeřovice tak slavily těsné, ale o to cennější vítězství, díky čemuž zůstavají na jaře stále neporaženy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (trenér): "Máme za sebou těžké utkání, z kterého vydřeli tři body. Dnes jsme nebyli lepším týmem než Heraltice. Soupeř byl kvalitní a za druhý poločas by si upřímně i ten bod zasloužil. Ale naštěstí nevyužil své šance. My jsme naopak vydali ze sebe maximum, chvílemi to bylo i na krev. Tak i proto se nakonec to štěstí usmálo právě na nás. Vítězství bereme s pokorou, musíme i nadále zápas od zápasu poctivě bojovat"

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Zápas se mi nehodnotí příjemně. Dle mého názoru jsme byli po většinu zápasu jasně lepším týmem, měli více ze hry, ale bohužel jsme opět ztratili body díky naší špatné koncovce při zakončení. Zahodit tolik vyložených šancí nemůže vést k ničemu jinému, než že vás soupeř za to potrestá. My mu navíc jeho branku doslova darovali po naší hrubce. Chtěli jsme dnes tři body, bohužel nemáme ani jeden"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - D. Cintula [-] (71. D. Körner [-] ) , T. Gellner [-] (88. O. Smolka [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Fekete [-] (53. K. Adamec [-] ) , M. Blokša [-] , M. Rodek [-] (88. L. Kravčík [-] ) , M. Galus [-] , A. Dekleva [-] , V. Polášek [-] , A. Závadský [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - M. Návrat [-] , A. Bolík [-] (61. J. Otipka [-] ) , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (78. A. Vucak [-] ) , V. Valchař [-] , F. Jelínek [-] , D. Válek [-] , J. Košárek [-] , D. Klein [-] (46. M. Rolný [-] ) , M. Lauček [-] (70. X. Nguyen [-] )

ŽK: 46. T. Gellner , 51. M. Blokša - 91. V. Valchař , 91. F. Jelínek .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - IVANSKÝ Lumír, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vít Axmann
Tip experta: remíza

Bude to zápas o šest bodů, oba celky potřebují vyhrát a sbírat body. Ale osobně si myslím, že zápas nepozná vítěze. Proto volím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích