3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 10:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce konečně zabraly


Branky


19

Po třech zápasech bez výhry se fotbalisté z Mokrých Lazců konečně dočkali plného bodového zisku, když na vlastním hřišti přehráli nevyzpytatelný Chlebičov. Vítězství se ovšem vůbec nerodila snadno, Viktoriáni dokázali v duelu hodně kousat.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov zahazoval nadějné šance

Úvod zápasu měl domácí tým poměrně slušný, když se aktivně tlačil dopředu. Hned po pár minutách se přes soupeřovu obranu prosadil důrazný Pospěch, který zamířil pokus nepřesně vedle brány. Avšak ve své druhé příležitosti v zápase se už Lazce nemýlili a skórovaly. Kohoutkův nákop od rohu si ve vápně mazácky zpracoval zkušený Wojnar a poslal kulatý předmět do sítě - 1:0. Chlebičov se snažil ihned odpovědět Černohorským, ale na usměrnění centru Korbela mu scházelo pár centimetrů výšky. Po další pěkné akci dokonce Korbel dopravil míč do sítě, ale jeho radost zastavil zvednutý praporek pomezního arbitra. Hostů bylo rázem plné hřiště a mohli trestat obrovské mezery na levé straně lazecké obrany. Ještě do poločasu si Chlebičov vypracovali dvě nadějné příležitosti k vyrovnání. Nejprve jen těsně minul bránu Korbel, v samém závěru poločasu nepotrestal chybnou rozehrávku soupeře Radek, kterého vychytal důležitým zákrokem Minarčík.

Lazce rozhodly o svém vítězství

Lazce po přestávce pochopily, že pokud budou chtít v zápase bodovat, tak hrát jen na bránění výsledku jim stačit nebude. I proto se probudily k větší aktivitě, dařilo se jim držet míč déle na kopačkách. Nutno podotknout, že jim k tomu přispěli i samotní hráči Chlebičova, kteří už po přestávce nekladli takový odpor. Po přesném centru Exnera hlavičkoval z výskoku těsně vedle brány Wedlich. V době, kdy se stupňoval tlak domácích, zapomněla domácí obrana pohlídat Radka, jenž připravil vyrovnávací trefu Korbelovi - 1:1. Jenže radost Chlebičova trvala jen pár sekund. Domácí hned po rozehrávce podnikli rychlý výpad Wedlichem, jehož akci dokonal druhou trefou v zápase Wojnar - 2:1. Hosté se nakonec sami pohřbili. Chyb v zadních řadách využil zabiják Pospěch, který střelou k tyči přidal konečnou pojistku na vítězství - 3:1. V samém závěru se snažili hosté aspoň korigovat, ale Minarčík zamknul bránu a nedovolil, aby se skóre pohnulo. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Chtěli jsme to dneska urvat za každou cenu, ať už fotbalově nebo i nefotbalově, hlavně ať máme konečně tři body. Což se nám nakonec podařilo. V první půli měla hra své tempo, v té druhé opadla. O našem vítězství rozhodlo, že jsme měli více štěstí v naší koncovce. Dokázali jsme s šancemi lépe naložit než náš soupeř. I za ten větší hlad po vítězství jsme si myslím vyhrát zasloužili"

SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (hrající trenér): "Soupeře jsme měli dobře přečteného, ničím zvláštním nás v zápase nepřekvapil. Bohužel jsme se dnes porazili sami. Myslím, že zápas byl hlavně o našem výkonu, kdy jsme v prvním poločase nenaložili dobře s šancemi a ve druhé půli nedali do hry maximum, které bychom měli dát. Běžecký výkon byl velmi slabý a chyběl i větší důraz v soubojích. Když se tomu nedá maximum, jen těžko můžeme s takovými soupeři bodovat"



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] , T. Kohoutek [-] (51. D. Sukdol [-] ) , J. Ulrich [-] (67. L. Falhar [-] ) , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - P. Pavelek [-] (78. P. Vencl [-] ) , D. Sedlář [-] (46. M. Schreier [-] ) , F. Vala [-] , L. Kužel [-] (82. P. Nagy [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] (46. A. Bek [-] ) , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 32. L. Poštulka , 40. D. Exner , 76. P. Galvas - 17. A. Černohorský , 69. J. Radek , 89. P. Nagy .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TVRDÝ Zbyněk, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vít Axmann
Tip experta: výhra domácích

Jestli chtějí Lazce držet krok s Darkovičkami, musejí začít vyhrávat a sbírat body. Tipuji, že doma s Chlebičovem se už chybí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza