1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť se rozešla smírně se Starou Bělou


Branky


19

V Píšti se během pěkného nedělního odpoledne odehrál atraktivní duel proti Staré Bělé. Domácí parta se potřebovala konečně chytit bodově, za to hosté hodlali vylepšit svou nepříznivou bilanci venkovních zápasů. Útočně laděný fotbal nakonec nepoznal vítěze.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Od úvodních minut bylo patrné, že se v zápase bude více útočit než bránit. I díky tomu přinesl zápas spousto zajímavých příležitostí. V první z nich se ocitli hosté, když průniková ulička za obranu vyslala Škutu do úniku. Jenže mladý záložník Ostravanů se místo zakončení rozhodl řešit situaci přihrávkou pod sebe, díky čemuž z celé akce sešlo. Poté si převzala iniciativu domácí Píšť. Kolmice Kaluži vyslala do úniku Šece, který ovšem svůj nájezd v úvodní gól zápasu nepřetavil. Po rohu Kyselého hlavičkoval pro změnu Štefek do náruče připraveného brankáře Korala. Neujaly se ani další centry do vápna, kdy Šec a následně Kaluža nedotáhly své akce. Ostravané se osmělili povedenou ránou Vidiševského, která prosvištěla okolo Chvějovy tyče. Za několik minut se Bělá dokonce radovala z gólu, když Kouřil šikovně loboval gólmana, jenže stalo se tak už z ofsajdu. Avšak po půlhodině hry už proběhlo vše v souladu s pravidly. Zpoza vápna se opřel do míče Vidiševský a nechytatelnou pumelicí otevřel skóre - 0:1. Do šaten se šlo nicméně za vyrovnaného stavu. Píšť srovnala v samém závěru prvního dějství, když po rohu Kyselého a následné trmě vrmě prostřelil klubko hráčů Kaluža - 1:1.  

Nadále se útočilo, ale góly už nepadly

I po přestávce byl k vidění pohledný útočný fotbal. Domácímu týmu pomohla zkraje druhého poločasu branková konstrukce. Po Dzižově přistrčení se k míči dostal opět Vidiševský a další povedenou ránou rozezvučel břevno. Jeho parťák Škuta pro změnu nepotrestal vyběhnutí gólmana Chvěji, když vůbec neohrozil bránu. Píšť měla poté pasáž, kdy držela míč na kopačkách, ale k žádné kloudné šanci se nedopracovala. Do vápna lítaly nákopy, ale pozorná obrana hostů vše zavčasu uklidila do bezpečí. Snad jen hlavička Hanuse po jednom z rohových kopů stála za zmínku, jenže ta mířila mimo bránu. Do mnohem slibnějších šancí se spíše dokázali probíjet hosté. Důkazem jest průnik Dzižy, kterého domácí stoper zastavil na hraně penaltového zákroku, avšak ostravský kapitán ihned vstal a dorážel, leč z úhlu netrefil bránu. V samém závěru mohla domácí Píšť urvat tři body pro sebe. Nebezpečný roh se svezl až k nehlídanému Obrusníkovi, který z bezprostřední blízkosti zazdil šanci na vítězství. I proto skončil atraktivní zápas dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (záložník): "Zápas byl určitě zajímavý pro diváky. My chtěli na soupeře vlítnout a udělat vše pro vítězství, protože v předchozích dvou zápasech jsme nehráli moc dobře. Řekl bych, že první poločas patřil více nám, kdy jsme měli více standardek a častěji hrozili, na naší straně byla větší kvalita. V tom druhém byl pro změnu lepší zase soupeř, který si vypracoval dvě tři tutovky. Takže když se to shrne, tak to tou remízou asi skončit mělo. I když ani jedna strana nejspíš spokojena nebude, protože oba týmy chtěly vyhrát"

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra): "Máme bod za remízu, což určitě není na první pohled špatné, ale sám za sebe jsem zklamaný. Jsem přesvědčen, že zápas jsme měli vyhrát, protože jsme měli více ze hry, ukázali více fotbalovosti a hlavně vypracovali více tutovek. Samozřejmě i soupeř byl velmi kvalitní, ale vesměs hrozil jen ze standardek. Zatímco my si vypracovali šance, které vyplynuly ze hry. Ale zase musíme uznat, že jsme v závěru mohli i inkasovat a odjet domů s prázdnou"



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - K. Hudeczek [-] , M. Hanus [-] - R. Štefek [-] (46. J. Piskala [-] ) , L. Jaroš [-] , M. Pawlenka [-] (64. O. Vlha [-] ) - M. Šec [-] - J. Kaluža [-] , M. Habura [-] , M. Kyselý [-] (64. T. Obrusník [-] ) , L. Foitzik [-] (79. P. Moric [-] )

FK Stará Bělá
J. Koral [-] - J. Dziža [-] (82. A. Akritidis [-] ) , M. Škuta [-] (79. J. Honus [-] ) , P. Doležal [-] (68. I. Cimmer [-] ) , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , V. Strnad [-] , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-] , A. Akritidis [-] (46. D. Šebesta [-] ) , P. Firášek [-]

ŽK: 75. L. Foitzik .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vít Axmann
Tip experta: výhra domácích

Píšť zatím nechytla úvod jara, ale proti Staré Bělé ji věřím, že se chytne. Už jen proto, že její soupeř má výkony jako na houpačce a navíc venku dostává mnoho gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza