3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První SC Staré Město - TJ Dobratice


Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


První SC Staré Město
Radomír Hlaváč a Robert Schedling, trenéři: Hned na úvod jarní odvetné části jsme přivítali doma celek, který nás dosud jako jediný dokázal obrat v soutěži o jediné dva body. I proto jsme se na něj pečlivě připravovali. Chtěli jsme být od samého začátku aktivní, což se i podařilo. Výsledkem toho bylo nastřelené břevno, neproměněná penalta, a nakonec gól po standardce ze strany. Po vstřelené brance jsme ale ubrali na tempu v naší hře. Snažili jsme se sice o držení míče, ale naše kombinace byly pomalé a chyběla nám v nich větší kreativita dostat se za obranu soupeře. Většinou jsme se tam chtěli dostávat vrchem, což na promočeném terénu nebylo vůbec ideální řešení. Měli jsme i štěstí, když nám hosté nastřelili z trestného kopu břevno. O přestávce jsme si řekli, co je třeba zlepšit ale hlavně to, že potřebujeme odskočit od soupeře na více než jednu branku, protože na mokrém kluzkém terénu se může stát cokoliv. Z kraje druhé půle se nám to také podařilo. Vstřelili jsme druhý uklidňující gól a měli i další příležitosti. Bočkovi branka nebyla uznána kvůli ofsajdu, Buchlovskému k radosti zase zabránilo břevno. Zasloužené vítězství jsme ale přesto dokázali v závěru zpečetit třetím gólem. Výhra na začátek jara je velmi cenná a zasloužená, přesto máme stále na čem pracovat. Ještě nesmíme zapomenout na naše skvělé fanoušky a vzkaz pro ně: „Díky za podporu. Moc si vážíme toho, že jste nás přišli povzbudit i v tak nevlídném počasí“.




Sestavy


První SC Staré Město
D. Smolík [-] - L. Boček [-] , P. Vyvial [-] (71. L. Pavela [-] ) , T. Baran [-] (84. V. Kaňok [-] ) , J. Buchlovský [-] , D. Forch [-] (84. O. Šimek [-] ) , P. Glembek [-] (84. K. Střalka [-] ) , A. Fojtík [-] , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , M. Dušík [-] (78. D. Papaj [-] )

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - J. Mitrenga [-] , M. Chlebek [-] , A. Kohut [-] (67. A. Březina [-] ) , L. Somr [-] , P. Lýsek [-] , D. Dobiáš [-] , D. Pánek [-] (78. R. Pařenica [-] ) , M. Stříž [-] , O. Skotnica [-] , M. Causidis [-]

ŽK: 51. M. Sušovský , 63. P. Glembek , 66. L. Boček - 9. O. Bocek , 26. O. Skotnica , 36. M. Stříž .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: DIMUN Michal - LOJEK Jakub, MĚKÝŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích