M. Volný 28.
A. D' 41.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Druhá žlutá a červená po závěrečném hvizdu


Branky


28. M. Volný , 41. A. D' - 27. R. Chmelař , 77. R. Chmelař
11

Utkání 23. Kola mezi Šilheřovicemi a Hatí nabídlo velmi vyhrocené situace, slovní přestřelky a také vyloučení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď

Úvod zápasu přinesl vyrovnanou hru, která byla v docela slušném tempu. Žádnému s týmu se však nedařilo proniknout do soupeřovi šestnáctky a ohrozit bránu. Naopak docházelo k docela častým faulům, hra tedy hned ze začátku ukázala, že půjde o vyostřenější utkání. První branka přišla téměř po půl hodině hry, když po průniku z levé strany otevřel skóre Chmelař – 0:1. Vedení hostům vydrželo pouhou minutu, hned po rozehrávce se dvojice hráčů Šilheřovic prodrala až na hranici vápna, Marek Volný ze svého pokusu sice orazítkoval břevno, ale následně z dorážky už brankáře Drobce překonal – 1:1. Vyrovnání domácím pomohlo, dostali se více do hry a po zbytek poločasu byli lepším týmem. To nakonec ve 41. minutě vedlo k otočení skóre. D‘ Agnelli Enrico se skvěle uvolnil a hlavou se prosadil po rohovém kopu – 2:1. Za tohoto stavu také skončil první poločas.

 

 

Velmi emotivní poločas

Hati se podvedl vstup do druhé půle. Díky své aktivní hře se více dostávali do hry a udávali tempo. Bohužel se jim však nepodařilo vytěžit ze svých šancí vytoužený gól. Blízko k tomu měli ve dvou šancích, nejprve když jeden z hráčů hlavou po rohovém kopu poslal míč těsně vedle tyče domácí brány a následně z přímého kopu hostující hráč trefil pouze zeď. Šilheřovice dlouhými nákopy trápily obranu Hatě, ale domácí tým z nich nic nevyprodukoval. V 73. minutě fauloval Sládek pronikajícího hráče a vysloužil si tak druhou žlutou kartu, po které musel předčasně do sprch. Domácí od té chvíle dohrávali v deseti hráčích a tlak hostů dokázal vzápětí rychle zužitkovat podruhé v utkání Chmelář, který se dokázal prosadit hlavou a srovnat stav utkání – 2:2. Utkání se poté opět přiostřilo, faulů přibývalo, také drobných potyček a slovních přestřelek. Na kvalitě tudíž zápas opadal a také proto utkání skončilo nejspíš zaslouženou remízou.

 

Závěr utkání nabídl další červenou kartu, když po závěrečném hvizdu pravděpodobně řekl nějaké nelichotivé slovo na adresu rozhodčího D. Lukášovi.



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - V. Hlaušek [-] , M. Maleňák [-] , D. Volný [-] , O. Sládek [-] , D. Lukáš [-] , M. Psota [-] (46. P. Petr [-] ) , A. Hanus [-] (88. D. Trojanovský [-] ) , M. Volný [-] , A. D' [-] , P. Redzina [-]

TJ Sokol Hať
V. Drobec [-] - V. Mikula [-] , J. Kelnar [-] , A. Šindler [-] (46. F. Olecký [-] ) , R. Chmelař [-] , V. Burian [-] , T. Ochvat [-] , A. Gajdošík [-] (64. M. Ochvat [-] ) , A. Heglas [-] (72. L. Kubala [-] ) , J. Machalla [-] , L. Cigan [-]

ŽK: 18. M. Volný , 43. A. D' , 44. O. Sládek - 18. J. Kelnar , 32. V. Drobec , 37. L. Cigan , 85. F. Olecký . ČK: D. Lukáš , 73. O. Sládek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - THIEMEL Karel, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2024 10:08
Fotky v lepší kvalitě: https://eu.zonerama.com/chrisvitova/Album/11513457
Petr Boráň

Expert: Vojtěch Bystroň
Tip experta: výhra hostů

V posledních kolech předvedli dobré výkony a myslím že i v tomto zápase bude tým z Hati úspěšný.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů