ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jan Thiemel z týmu Velká Polom. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, jaké z toho máte pocity? A zaznamenal jste vůbec nominaci?
Pocity mám určitě výborné. Nominaci, následné hlasování a i překvapivou výhru jsem rozhodně zaznamenal a velice mě to potěšilo, ale spíše než z tohoto úspěchu mě těší výsledek utkání. Přeci jen od 7. minuty hrát na venkovním hřišti o deseti, udržet čisté konto a zvítězit se nepodaří jen tak. Jsem rád, že jsem svým výkonem mohl k tomuto přispět a největší dík jednoznačně patří spoluhráčům.
Hlasovali pro vás spoluhráči, jaké to pro vás je mít takovou odměnu a podporu?
Samozřejmě to potěší. Máme skvělý kolektiv, kde musí člověk opravdu zapadnout. I když to někdy nejde podle plánu, tým se dokáže navzájem podpořit a semknout. Za hlasy se jim nejspíše odměním tekutým příspěvkem do šatny.
Nastoupit do rozehraného zápasu z pozice brankáře určitě není jednoduché, ale vy jste se s tím docela dobře vypořádal, jak by jste se k tomu vyjádřil?
Od toho máme vyrovnanou brankářskou dvojici, aby jeden zaskočil za toho druhého. Osobně mám raději zápasy, kde je brankář v permanenci a má více práce, než když tam stojí a čeká na jednu střelu za zápas. Člověk se sice na tuto situaci nemůže nijak připravit, ale někdy to je přeci jen výhoda.
Jaro skvělý vstup, dobré výkony, jak jste zatím spokojen s vašimi výsledky?
Tak máme zatím maximální počet bodů takže určitě spokojenost. Uvidíme co přinesou další zápasy, ale budeme se samozřejmě snažit udržet na vítězné vlně a posbírat co nejvíce bodů.
A naopak podzim, ten ideální nebyl, ale teď musíte být v dobré náladě že?
Tak to bylo úplně jiné kafe. Nynější tým se s tím na podzim vůbec nedá srovnat. Člověka to pořádně ani nebavilo, protože neměl radost ze hry a o to na této úrovni jde nejvíce. Na konci podzimu se to ale naštěstí vrátilo do starých kolejí a tomu taky odpovídají aktuální výsledky.
Měl jste někdy nějakého idola, nějakého brankáře, který vám byl inspirací?
Přímo fotbalového idola jsem nikdy neměl. Z brankářů bych zde snad zmínil Petra Čecha, to je pravá brankářská legenda.
Sledujete nějaký tým ve vyšší lize nebo ze zahraničí?
V domovině samozřejmě jedině Baník Ostrava. Ve světě pak vede anglická Premier League, konkrétně Liverpool FC.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.