Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krásné góly a atraktivní podívaná


7

Úvodní jarní utkání 14. kola má za sebou Nýdek, který doma přivítal Petrovice. První poločas mohl přinést klidně více branek, nakonec s těsným náskokem odcházeli domácí, druhý poločas byl také velice napínavý a přinesl další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka pět minut před pauzou

Už ve 3. minutě se se domácí dostali do šance, když Cienciala kopal na zadní tyč, ale jeden z hráčů hostů vykopli míč z čáry. Jen o dvě minuty později kopal přímý kop Szotkowski, ale jeho pokus skončil po teči vedle brány. Do vedení šly ale v 10. minutě Petrovice, když se rozestoupila obrana domácích, tak toho využil Horák a otevřel skóre - 0:1. Ale to bylo od hostů vše a do hry se více a více dostávali nýdečtí. Nakonec to v 19. minutě přineslo ovoce, z rohového kopu míč prodlužoval Paleček na zadní tyč a tam nakonec uklidil míč do brány Příborský Petr - 1:1. Nýdek pokračoval dál v tlaku a povedlo se i otočit vývoj utkání, když ve 40. minutě po nádherném přímém kopu skóroval Paleček. První poločas skončil tedy vedením domácích 2:1.

Přímý kop a akrobatické zakončení

Druhá půle vyšla více hostům, už ve 48. minutě se prosadil gólem kolem brankáře Adamiec. Hosté mohli udeerit ještě v 60. minutě, když po špatném zpracování Heczka šel Horák z pravé strany sám na branku, ale brankář Gleta jeho pokus vyrazil na roh. Další nádherný gól mohl padnout v 62. minutě, když z rohu zakončoval z nůžek Čelůstka, ale jeho pokus skončil na břevně. Znovu do vedení poslal domácí Čelůstka v 78. minutě, když sám prošel přes tři hráče a zakončil k tyči - 3:2. Navýšit vedení se povedlo nýdeckým v 85. minutě, když brankář Gleta vykopl a našel Palečka, ten následně hlavičkou přihrál na Szotkowskeho tomu se povedlo utéct a zakončit k tyči - 4:2. Petrovicím se už se zápasem nic udělat nepovedlo a tak Nýdek slavil první jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Vedoucí mužstva Viktor Polok: Výhra je zcela zasloužená, už první poločas mohl být 4:0 pro nás, hosté hrozili jen z protiútoku, většina zápasu se hrála před jejich brankou, bohužel jsme po naších chybách dvakrát dovolili hostům skórovat a nakonec jsme bojovali o výhru až do úplného konce zápasu. Příště musíme zápas rozhodnout dřív, a zkusit utkání v klidu dohrát a nestrachovat se o výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Nýdek
T. Gleta [-] - D. Heczko [-] , M. Čelůstka [-] , F. Szotkowski [-] (90. M. Przyhoda [-] ) , L. Paleček [-] (87. O. Kapsa [-] ) , T. Spratek [-] , M. Kluz [-] (68. L. Rakowski [-] ) , P. Placzek [-] , P. Příborský [-] , T. Guznar [-] (46. P. Mazurek [-] ) , L. Cienciala [-]

TJ Internacionál Petrovice
N. Pulicar [-] - D. Buřík [-] , A. Klus [-] (46. R. Madecký [-] ) , A. Tancoš [-] (46. M. Adamiec [-] ) , A. Hoferek [-] (76. M. Kolek [-] ) , R. Raszyk [-] , D. Herman [-] (68. N. Ferenz [-] ) , V. Szalbot [-] , P. Horák [-] , D. Filipek [-] , J. Martikán [-]

ŽK: 80. T. Spratek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: SVOBODA Marian - GAŃCZARCZYK Tomáš, CHMIEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích