Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Korigování výsledku v závěru


Branky


10

Nedělní zápas mezi Nýdkem a Oldřichovicemi sváděl boj o to který odčiní prohru z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní kombinace

Začátek utkání nabídl spoustu nepřesností. Až ve 25. minutě po kombinaci po ose J.Walek-Puczok-Očadlík zakončoval třetí jmenovaný do prázdné branky. Domácí po gólu zvýšili aktivitu začali být po zbytku poločasu lepším týmem, vyprodukovali branku po Spratkově střele k tyči, ale oslavy trvaly jen chvíli, jelikož gólu předcházel ofsajd a tudíž ke smůle domácích gól nebyl uznán.

 

Dalekonosná rána

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a hosté pálili šance. Až v 59. minutě hostující Puczok střelou k tyči uklidnil hosty. Domácí vrhli všechny síly do útoku a tak v 68. minutě po dorážce zvýšil M.Walek už na 0:3. Domácí stihli jen snížit a to v 89. minutě, když se střelou z 18 metru prezentoval Příborský Petr - 1:3. Tím ale utkání skončilo a tak si Oldřichovice odvezly všechny body!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Potok asistent trenéra: „Měli jsme vynikající desetiminutovku před koncem poločasu. V největší šanci stál Szotkowski tváří v tvář gólmanovi, ale napálil míč přímo do něj,“ „Spratek poté dokonce vyrovnal, ale kvůli ofsajdu gól neplatil. Jakmile nám soupeř odskočil rychle do tříbrankového trháku, tak už se nedalo nic moc se zápasem dělat. Snažili jsme se ale pořád a jsem rád, že se nám povedlo alespoň snížit,“ „Ale nepropadli jsme. Vytvořili jsme si také nějaké šance, ale soupeř ty své dokázal řešit lépe než my,“ poukázal asistent trenéra Nýdku. „Bohužel rozdíl mezi oběma týmy je znatelný. Soupeř má sílu na všech postech, i po prostřídání si udržel kvalitu,“

TJ Oldřichovice
Pepa Stachurčík vedoucí mužstva: Jsme rádi že jsme dokázali odčinit prohru s Neborami. Branek jsme mohli přidat více ale zatím nejsme tak silní ve finální fázi. Kluci předvedli bojovný výkon a snad své výkony ještě zlepšíme.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
T. Gleta [-] - D. Heczko [-] , K. Labaj [-] , M. Čelůstka [-] , F. Szotkowski [-] (74. M. Przyhoda [-] ) , L. Rakowski [-] , L. Paleček [-] , T. Spratek [-] , P. Placzek [-] , P. Příborský [-] , T. Guznar [-] (74. O. Kapsa [-] )

TJ Oldřichovice
Š. Hickel [-] - M. Huťka [-] , A. Puczok [-] (75. M. Mendrok [-] ) , T. Vlachovič [-] , D. Očadlík [-] (69. F. Fryda [-] ) , J. Walek [-] (84. P. Krzyžanek [-] ) , T. Kisza [-] (69. M. Walek [-] ) , V. Juřena [-] , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (84. A. Jóni [-] ) , O. Zoubek [-]

ŽK: 40. T. Spratek , 59. P. Placzek , 85. P. Příborský - 34. T. Kisza , 39. J. Cienciala , 64. J. Walek , 72. M. Huťka , 87. M. Machala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů