1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice nestačily Kostelní Lhotě


Branky


0

Druhá Kostelní Lhota na závěr podzimu odehrála dva těžké souboje a s oběma si poradila. První Loučeň dokázala porazit 0:1 brankou ze samého závěru utkání a umazala tak její náskok na pouhé dva body. Obránce Loučeně Jiří Holler prorokoval v našem ExpertTipu, že by mohly Milovice v Kostelní Lhotě odehrát vyrovnané utkání a snad i dosáhnout na vítězství, čímž by Loučeni pomohly. Přesto Kostelní Lhota opět dokázala zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem a na jaře bude jistě zajímavé sledovat její počínání a zda ještě potrápí vedoucí celek tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali vedení

Od začátku byl dle všeobecného očekávání k vidění velmi vyrovnaný fotbal a to i přesto, že Milovice dorazily s malým počtem hráčů, z čehož bylo několik členů B-týmu. Ani jedno z mužstev si nevytvářelo vyložené šance ani herní převahu, přesto šli domácí rychle do vedení de facto náhodnou brankou. V osmé minutě centroval Martin Telipský. Jeho přihrávka sice nikoho ze spoluhráčů nenašla, přesto měl velký důvod k radosti, když míč přeletěl všechny včetně brankáře Milovic Jana Havelky. Po úvodní brance byla Kostelní Lhota častěji na polovině soupeře, kde ovšem často přicházela o míč po nepříliš jistých kombinačních akcích. Na druhé straně se Milovice dostávaly dopředu méně často, přesto si však vytvářely lepší šance. I tak neskončila ani jedna ze střel za zády Jiřího Máchy. Hráči Kostelní Lhoty působily nabuzenějším a důraznějším dojmem, díky čemuž se dokázaly ubránit a mohli jít do kabiny s vedením o jendu branku, které se zdálo být hodně nadějné.

Milovice vyrovnat nedokázaly

Ve druhém poločase reagovali hráči Milovic na soupeřovu předvedenou hru tím, že také přitvrdili. Díky tomu začali vyhrávat souboje ve středu hřiště a měli ještě více ze hry. Kostelní Lhota svou sestavu ještě zofenzivnila, když po první půli vystřídal Michal Mácha Tomáše Drobného. Přesto se již domácí k mnoha příležitostem na navýšení náskoku nedostali a Tomáš Drobný tak nebyl příliš nápomocný.
Druhé střídání Kostelní Lhoty přišlo čtvrt hodiny před koncem, kdy se hrálo stále 1:0. Opět šlo o o zofenzivnění sestavy, když vystřídal Radka Finka Daniel Hovorka. Ani tato změna však nestačila k domácímu navýšení vedení a ani domácí se neprosadili.
Šlo o velmi vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza, jelikož jsme neviděli ani jednu tutovku. Přesto domácí získali těsným vítězstvím tři body.
I přes porážku zůstávají Milovice na čtvrtém místě s 25 body, před Ostrou jsou jen díky lepšímu skóre. Kostelní Lhota nasbírala bodů již 31, což ji řadí na druhé místo za Loučeň, která má bodů 33.



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Za Milovice okomentoval utkání kapitán Jakub Beneš: "Šlo o vyrovnané utkání které rozhodl v uvozovkách nepovedený centr. Soupeř byl v první půli důraznější, přesto jsme si vytvářeli šance, které jsme neproměňovali. Jde o komplikaci v tabulce, přesto jsem s ohledem na hráčskou účast spokojený. Musím poděkovat za podporu hráčům Bčka, kteří navíc podali snad nejlepší výkon našeho týmu. Šlo o levého beka Filipa Kličku a stopera Marcela Pisaroviče.L



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Drobný [-] , R. Fink [-] (75. D. Hovorka [-] ) , T. Pokorný [-] , T. Andrle [-] - T. Drobný [-] (46. M. Mácha [-] ) , R. Brtna [-] , M. Sládek [-] , M. Telipský [-] - L. Bláha [-] , R. Fink [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - J. Grus [-] , M. Pisařovič [-] , P. Zoubek [-] , O. Novotný [-] , M. Baran [-] , M. Dlouhý [-] , L. Fér [-] , I. Plecitý [-] (35. F. Klička [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 55. R. Fink - 50. J. Krátký .
Hráči zápasu: M. Pisařovič , F. Klička .
Místo: Kostelní Lhota. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - ŠŤASTNÝ Roman (N), VOJTÍŠEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.