Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice si i v deseti pohlídala vedení nad Přerovem


0

Ještě před několika koly by byl Přerov nejspíše jasným favoritem, ale Opočnici se začalo dařit a dvakrát za sebou zvítězila. Hráč minulého kola útočník Loučeně Dominik Holánek byl proto o výsledku na pochybách, čekal velmi vyrovnaný fotbal a tak vsadil v ExpertTipuna remízu. Té se málem dočkal, přesto si Opočnice své vedení i v deseti pohlídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice proměňovala šance

Zápas začal ve svižném tempu. od začátku se obě mužstva snažila hrát aktivně, napadat soupeřovu rozehrávku a co nejvíce se dostávat ke střelám. Velká šance přišla po pěti minutách od úvodního hvizdu, když se na pravé straně uvolnil Jan Košvanec a nacentroval do vápna, kde úspěšně našel Jana Rychlíka. Mladý útočník prostřelil brankáře Milana Valentu a poslal Opočnici do vedení. Míč drželi spíše hosté, kteří dobře kombiovali a snažili se o vyrovnání, přesto se paradoxně do šancí dostávali více hráči Opočnice a vytrvale si vytvářeli příležitosti na zvýšení náskoku. V šestnácté minutě Opočnice výšila na 2:0 a opět u toho byl Jan Košvanec, který do sítě dopravil míč po centru z pravé strany od Martina Svobody.
O čtyři minuty později však přišla pro domácí krizová situace. Kvůli zranění musel střídat důležitý obránce Pavel Rychlík, jehož na hřišti nahradil Jiří Jambor. I s vynuceným střídáním se Opočnice dále dobře bránila a nepouštěla tlačícího soupeře do vyložených šancí. V samém závěru první půle dokonce zvládl zvýšit na 3:0 skvěle hrající Jan Košvanec. Povedla se mu skvělá individuální akce, kterou pěkně zakončil střelou do šibenice a opět potěšil více než padesát příchozích diváků. Opočnice tak šla do šaten s krásným tříbrankovým vedením, ačkoli jinak v zápase vyloženě nedominovala.

Zbytečné vyloučení

Ve druhé půli se však hra domácích zhroutila. Po nuceném střídání Pavla Rychlíka přišla další velká komplikace. Brankář Václav Košvanec vyběhl z vápna a podrazil soupeřova útočníka v jasné brankové příležitosti, za což byl bez váhání oceněn červenou kartou. Domácí tak dohrávali v deseti a již se museli zcela soustředit na bránění, na útok nebyl prostor. Opočnice byla pod tlakem a vystresovaní hráči zbytečně přicházeli po nedůrazu v obraně o balón. Sice dlouho drželi vedení 3:0, přesto hráčům i po vyčerpání všech možností na střídání docházely síly a nedokázali tak držet krok s jedenáctkou Přerova. Na 3:1 dokázal stáhnout v 70. minutě po pěti minutách na hřišti Tomáš Galbavý. Za dalších 5 minut už bylo skóre 3:2, po další chybě domácí obrany se prosadil záložník Radek Veselý. Opočnice tak dala do poslední čtvrt hodiny vše, aby nedopustila další gól a povedlo se. Přerov vyrovnat nestihl a Opočnice si se štěstím připisuje další tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Zápas nám tradičně okomentoval člen rady Opočnice Dalibor Vaněček: " První poločas jsme se soupeřem drželi krok a zatím co on hrál, my jsme dávali góly. Po vynuceném střídání a vyloučení brankáře se naše hra zhroutila. Dělali jsme chyby v obraně. utkání bylo na konci zbytečně vyhrocené a nervózní, přesto jsme nedopustili, aby soupeř vstřelil vyrovnávací branku a opět jsme zvítězili. Navíc jsme vzhledem k výsledkům ostatních mužstev ohrožených sestupem udělali první důležitý krok na cestě za záchranou. Hodně nám k němu dopomohl skvělým výkonem Jan Košvanec, který měl zásluhu na všech brankách a byl nejlepším hráčem na hřišti. "




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , j. Košvanec [-] (46. M. Grolmus [-] ) , J. Rychlík [-] , M. Rychlík [-] (63. A. Pivný [-] ) , J. Potůček [-] , J. Fiala [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] (46. D. Dej [-] ) , P. Rychlík [-] (20. J. Jambor [-] ) , Z. Holubička [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , L. Koutský [-] , M. Čurda [-] (77. A. Galbavý [-] ) , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , M. Šenkýř [-] (46. M. Forejt [-] ) , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (77. J. Jíra [-] ) - J. Adamec [-] (65. T. Galbavý [-] ) - A. Neuhausel [-]

ŽK: 65. Z. Mikšovský , 75. M. Svoboda - 40. M. Šenkýř . ČK: 50. V. Košvanec .
Místo: Opočnice. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Tovara Milan - KOHOUTEK Ladislav (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.