1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milovice nečekaně ztratily v Kostomlatech


Branky


0

Milovice se stabilně držely na třetí příčce tabulky díky pravidelným vítězstvím a v zápase na půdě Kostomlat se od nich neočekávalo nic jiného než plný bodový zisk. Milovice do utkání opravdu vstoupily suverénně, ale neproměňováním šancí se připravily o vítězství a případná naděje na titul se jim o něco zmenšila. Ještě je ovšem do konce sezóny hodně času a Milovice mají alespoň impulz k nápravě chyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé milovické vedení

Milovice se vedení ujaly opravdu rychle, branka padla hned v první minutě utkání. Nejdříve přišel sympatický pokus o přelobování gólmana, který se odrazil od břevna a tak mohl míč ještě dorazit do sítě kapitán Jakub Beneš. Jakub Beneš se mohl podruhé trefit již za další tři minuty, kdy nečekaně přestřelil branku z minimální vzdálenosti v hloubi malého vápna. Milovice na soupeře tlačily ze všech sil, chtěly přidat druhou branku, ale nedařilo se jim proměňovat šance. Po střele Marka Barana zvonila tyč. Vzápětí přišla vyrovnávací branka domácích, když milovičtí neuhlídali rohový kop, po němž se prosadil Martin Zalabák a vykřesal naděje domácích na bodový zisk. Kostomlaty získaly skvělou šanci na otočení zápasu, když hlavní sudí po kontaktu v milovické šestnáctce nařídil penaltu, kterou ovšem Jan Havelka vychytal.
Milovice tak šly do šatny se zármutkem z neproměňování šancí. Na druhou stranu je mohla těšit soupeřova zahozená penalta.

Druhá půle další branky nenabídla

Ve druhé půli mohlo vidět osmdesát příchozích diváků více šancí. Domácí sice spíše jen nakopávali míč na polovinu soupeře, kde o něj přicházeli, ale snažili se hrát přímý fotbal bez přílišného zdržování zdlouhavou kombinací, která by byla proti presujícím milovickým hráčům bezúčelná. Na druhou stranu se Milovice také dokázaly přizpůsobit soupeřovu stylu hry a reagovat na něj. Hra byla hodně rozkouskovaná, milovičtí hráči vyrobili snad patnáct menších faulů, když se hráči o míč přetahovali ve středu hřiště. Ani když se útočníci dostali do střelecké pozice, neměli domácí Ladislav Týma ani hostující brankář Jan Havelka příliš práce, protožr zakončení byla často nepřesná a nedalo se mluvit o žádných tutovkách. Další branky se tak diváci nedočkali a museli si vystačit s dvojicí gólů z prvních minut zápasu. Zápas ničím neoslovil a Milovice byly nečekaně neškodné, především kvůli zahazování šancí, což by je mohlo v případě opakování se v dalších utkáních mrzet. 



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Hostující kapitán bral výsledek jako ztrátu. "Zápas byl bez kvality, vstřelili jsme rychlý gól, ale měli jsme rychle rozhodnout a místo toho jsme neproměňovali šance. na druhou stranu můžeme být rádi, že soupeř nedal penaltu. Výsledek je pro nás samozřejmě ztráta, chtěli jsme tu zvítězit."



Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Zinek [-] (46. K. Neagu [-] ) , P. Janata [-] , P. Dvořák [-] , J. Novák [-] - M. Večerek [-] (69. T. Solar [-] ) - M. Zalabák [-] - M. Janáček [-] , T. Jarolím [-] , J. Bednář [-] , M. Šulc ml. [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - M. Baran [-] , M. Dlouhý [-] , L. Kugler [-] (69. J. Krátký [-] ) , J. Švancar [-] , I. Plecitý [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] , R. Magada [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 87. J. Novák - 76. M. Baran , 82. R. Magada .
Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Kostomlaty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - BÁRTA Martin (N), VOJTÍŠEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.