2:7
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Milovice si zastřílely v Hrubém Jeseníku


Branky


55. M. Ott , 60. L. Hurych - 14. M. Baran , 25. R. Magada , 30. J. Beneš , 35. J. Krátký (p.) , 45. M. Baran , 65. M. Baran , 72. M. Baran
0

Milovice se drží na třetí příčce a v zápase s Hrubým Jeseníkem ze středu tabulky si chtěly upevnit pozici. V ExpertTipu hráč kola Dominik Holánek prohlásil, že se v tomto zápase Hrubý Jeseník z prohry 0:7 s vedoucí Loučení zdaleka neoklepe a měl pravdu, Jeseník dopadl téměř stejně špatně jako v osmém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v podání Milovic

Milovice začali zápas zkušeně. Aktivním napadáním a pohybem nutily soupeře k nepřesným přihrávkám a ke ztrátám míče. Hrubému Jeseníku nepomáhala ani laxnost v mluvení mezi spoluhráči. Již po 14 minutách hry otevřel skóre výborně hrající Marek Baran, čímž ještě více zdůraznil rozdíl na hřišti. trefil se po napadnutí posledního hráče, kdy využil důraz, vypíchl mu míč a před brankářem nezaváhal. Milovice pokračovaly ve skvělé kombinační hře a dostávaly se do zakončení, kde měly vysoké procento úspěšnosti. Ve 25. minutě zvyšoval na 0:2 Roman Magada po hezkém průniku Švancara, který si ve vápně narazil a vrátil míč před branku. Ve 30. minutě vstřelil třetí gól Milovic Jakub Beneš hlavou po centru Marka barana z přímého kopu. Čtvrtá branka přišla z pokutového kopu, který s přehledem proměnil zatím jediný hráč nepůsobící v kádru loučeně, kterého naši čtenáři zvolili hráčem kola Okresního přeboru Nymburk - Jan Krátký. Penalta byla nařízena za podražení Jakuba Beneše, který si ve vápně zpracoval aut. Po 35 minutách tak Milovice pohodlně vedly 0:4, ale nadále hrály aktivně, což museli jistě ocenit i příznivci domácích. Zdálo se, jako by Milovce chtěly překonat vítězství Loučeně z minulého víkendu. v poslední minutě první půle se opět trefil Marek Baran po přihrávce od Jana Krátkého, který vedl po krátkém rohu míč do vápna, čímž posunul průběžný výsledek už na 0:5 a ještě více zvednul hostům sebevědomí. Ti tak měli po první půli mnoho důvodů k radosti, zatímco domácí si mohli hlavu ukroutit, co se jim to na hřišti děje.

Hrubý Jeseník začal druhý poločas aktivně

Hrubý Jesen neměl již dávno co ztratit a tak se o poločase částečně oklepal, vzchopil a přidal na aktivitě. Na hřišti to bylo ihned poznat, souboje již nebyly zdaleka tak jednoznačné a přicházely v mnohem kratších intervalech, což hosty lehce zaskočilo a vyvedlo z konceptu. V 55. minutě se dostal do zakončení Miroslav Ott a přesnou střelou snížil alespoň na 1:5. Hráči Jeseníku se nadále snažili zmírnit hrůznou porážku a tlačili se dopředu, na což dlouho nedokázaly Milovice adekvátně reagovat a obdržely gól na 2:5 po zakončení Lukáše Hurycha. O několik vteřin později mohl být rozdíl již jen dvougólový, ale Daniel Pulda trefil z poloviny hřiště břevno za vyběhnutým janem Havelkou. Hosté se opět dostali do hry a v 65. a 72. minutě se dvakrát prosadil Marek Baran. Na vítězství 2:6 se tak podílel čtyřmi brankami a má velkou naději stát se hráčem kola. Milovice zůstávají na třetí příčce s bodovým náskokem na Rožďálovice, Hrubý Jeseník je osmý. Třetí branku vstřelil po dorážce Benešovy střely z dálky, kterou brankář vyrazil a čtvrtou po Magadově vrácení přetaženého centru.
Za fotografie děkujeme příznivci Milovic Luboši Dlouhému.



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Asistent trenéra domácích nemohl být spokojený: "První poločas nás soupeř tlačil napadáním a dobrým pohybem, ani jsme na sebe nemluvili. Dostali jsme rychle 5 gólů. Soupeře jsme na začátku druhého poločasu zaskočili a stáhli na 2:5, měl však velkou úspěšnost zakončení a proměnil dva ze dvou pokusů z druhé půle. Hra soupeře měla vše: skvělé akce z vlastní poloviny, branky po naších chybách i z penalty. určitě máme na čem pracovat a chceme se zlepšit."

AFK Milovice
Jakub Beneš: Kapitán Milovic mohl být z výsledku jen nadšený: "Vítězství je zasloužené, v prvním poločase se hrálo téměř na jednu bránu. Jen mě mrzí nástup do druhého poločasu, kdy jsme soupeře nechali hrát."



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - R. Hurych [-] , P. Stránský [-] , V. Pivec [-] , T. Hurych [-] - D. Pulda [-] , J. Riesz [-] , P. Čepička [-] (55. M. Lejnar [-] ) , J. Bobek [-] (83. R. Stránský [-] ) - M. Ott [-] , L. Hurych [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - J. Grus [-] (74. O. Drahorád [-] ) , O. Novotný [-] , J. Švancar [-] (83. M. Dlouhý [-] ) , I. Plecitý [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] , R. Magada [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-] , M. Baran [-]

ŽK: 75. M. Ott .
Hráči zápasu: M. Baran , J. Švancar .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Tovara Milan - OBRHEL Jaroslav (N), VOJTÍŠEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.