5:1
(3:1)
19. J. Kunc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice potvrdily roli favorita


Branky


7. L. Kugler , 12. R. Magada , 32. F. Novák , 66. M. Baran , 81. J. Krátký - 19. J. Kunc
0

"Nechci soupeře podcenit, ale předposlední tým tabulky porazíme.  Máme dobrou formu i kádr, zápas zvládneme a dotáhneme ho k vítěznému konci," komentoval zápas ve čtvrtečním expert-tipu milovický Jan Krátký. Milovice byly opravdu papírovým favoritem, před zápasem figurovaly na třetí příčce tabulky se 12 body, zatímco Kovanice se držely pouhý bod před posledním Lipníkem, který zatím všechny své zápasy v soutěži prohrál.
Jan Krátký se nemýlil - Milovice zvítězily a sám se na tom podílel jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovický náskok

Milovice byly od úvodního hvizdu lepším mužstvem. Dostávaly se s míčem často na polovinu soupeře, kde se po přesných kombinacích snažily střelecky ohrozit branku Jakuba Krátkého. 
První branku se Milovicím podařilo vstřelit již v sedmé minutě. Centr z rohového kopu sice nenašel žádného z domácích hráčů číhajících ve vápně, odrazil se však od jednoho z hostujících obránců a skočil k Luďku Kuglerovi, jehož střela rozvlnila síť.
Milovice nadále vytvářely tlak a nutily jím soupeře, aby zůstával zatažený téměř až u své brány. Po pouhých pěti minutách od otevření skóre zvýšil na 2:0 Roman Magada, před nímž stála po spoluhráčově zpětné přihrávce pouze prázdná brána.
Soupeř se však nenechal dvěma rychlými góly hned zlomit a vytvářel si náznaky šancí. Větší šanci mu Milovice darovaly v 19. minutě, kdy obrana chybovala špatnou rozehrávkou a Jaroslav Kunc měl již lehkou práci, aby stáhl na 2:1.
Domácí se snažili získat zpět dvoubrankové vedení a častěji stříleli. Za záda brankáře Krátkého zapadl střelecký pokus Františka Nováka ve 32. minutě.
S prvním poločasem domácí i přes chybu obrany dobře naložili a šli do šatny za dvoubrankového vedení.

Milovice daly soupeři pět gólů

Druhý poločas začali hosté s jednou změnou v sestavě. Ze hřiště odešel David Trégl a místo něj nastoupil Tomáš Kratochvíl.
Další střídání hostí přišlo za pouhých deset minut, když nahradil Jiří Jarmar Koutka. Pozadu nezůstali ani domáci, kde nastoupil Pavel Muller v 62. minutě místo Petra Zoubka. 
Čtyři minuty poté padl první gól druhé půle. Na 4:1 zvýšil přesnou střelou Marek Baran.
Druhý poločas se hrál o něco vyrovnanějším způsobem, hosté se dostávali více do hry, ale vyložené šance si nevytvářeli.
Namísto toho v 81. minutě uzavřel skóre hráč sedmého kola Jan Rychlík, který hraje také za nově vzniklý milovický futsalový tým.
Milovice zvítězily 5:1 a drží se na třetí příčce tabulky, zatímco Kovanice stále čekají na vítězství a s jendím bodem jsou předposlední.
Za fotografie děkujeme Luboši Dlouhému, věrnému fanouškovi Milovic.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Jakub Beneš: Utkání hodnotil Jakub Beneš, kapitán domácích, který odehrál 75 minut: "Jednoznačně jsme byli celou dobu lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Jediným zklamáním byl soupeřův gól po naší chybě v obraně. Za hráče zápasu bych zvolil našeho levého obránce Jakuba Švancara, neprohrál snad jediný rychlostní souboj. Vedle něj hrál skvěle také stoper Sergej Vlačiha, účelně řídil obranu. Na druhé straně nám způsoboval problémy útočník Petr Suchý."




Sestavy


AFK Milovice
J. Havelka [-] - L. Kugler [-] , J. Švancar [-] , I. Plecitý [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] (62. P. Müller [-] ) , S. Vlačiha [-] , R. Magada [-] , F. Novák [-] , J. Beneš [-] (75. O. Novotný [-] ) , M. Baran [-] (75. L. Fér [-] )

FK Kovanice
J. Krátký [-] - J. Kunc [-] , P. Suchý [-] , O. Koutek [-] (56. J. Jarmar [-] ) , D. Trégl [-] (46. T. Kratochvíl [-] ) , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , D. Poklop [-] , P. Kukla [-] , M. Stránský [-] , P. Kopecký [-]

ŽK: 9. M. Stránský .
Hráči zápasu: J. Švancar , S. Vlačiha - P. Suchý .
Místo: Milovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - VOJTÍŠEK Rudolf (N), KOMÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.