Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň otočila zápas a přestřílela Všejany 4:3


Branky


0

Favorizovaná Loučeň přivítala jako vedoucí celek se 12 body po 5 kolech doma sedmibodové Všejany. I když mohlo mnoho lidí očekávat, že si brankář Loučeně příliš nezachytá, rozhodně se nehrálo jen na branku Všejan, Loučeň musela dokonce otáčet zápas z průběžného stavu 1:3 ve 48. minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všejany zaskočily favorita

Zápas začal v rychlém tempu a diváci mohli vidět první branku již v páté minutě, kdy se prosadil všejanský Petr Bouška, který se po po nedorozumnění domácích stoperů ocitl sám před brankářem a dobře vystřelil. Domácí favorité tak zrychlili svou kombinaci směrem dopředu a již ve 12. minutě vyrovnával Tomáš Vlasák na 1:1. Místo rychlého dokonání obratu však Loučeň po dalších třech minutách prohrávala a opět po velké chybě v obraně, tentokrát nezvládl Jiří Holler malou domů brankáři Petru Bednářovi a přihrávku ukořistil skvěle hrající Michal Hanuš, který rozvlnil síť. Ve 35. minutě viděli domácí kartu Jan Štěpánek a všejanský obránce David Hejduk, do kabin šli spokojenější hosté, kteří drželi vedení. 

Parádní obrat v podání Loučeně

A vedení 2:1 Všejanům nestačilo! Ve 48. minutě vyběhl Petr Bouška proti brankáři Bednářovi, který pod tlakem vyrobil třetí hrubku svého týmu a vyhodil míč soupeři přímo na kopačku, což byla přímo pobídka k navýšení vedení a té útočník Petr Bouška svou druhou brankou využil. Tato situace hráče Loučeně nezlomila, ale dovolila jim předvést týmového ducha a lepší fyzičku, když měli v poslední půl hodině hry navrch a zápas otočili, když nejprve snížil na 2:3 Pavel Mareš v 56. minutě, v 70. srovnal skóre Dominik Holánek a v 84. minutě rozhodl zápas Tomáš Vlasák, který ve 12. minutě vyrovnával na 1:1 a stál tak u nejdůležitějších branek Loučeně.
Díky skvělému týmovému výkonu a hře naplno až do konce se Loučeň udžela na první příčce o dva body před Kostelní Lhotou.
Hráči zápasu: Tomáš Vlasák - Michal Hanuš, Petr Bouška



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Zápas nám okomentoval trenér vítězného mužstva Otakar Ottomanský, který jistě v poločase své svěřence nasměroval správným směrem. "S výsledkem jsme hlavně oproti počátečnímu vývoji zápasu spokojeni, obrat z 1:3 na 4:3 se vidí málokdy, hodně nás brzdily velké chyby defenzivy, na konci naštěstí docházely soupeři síly a dotáhli jsme zápas do vítězného konce," radoval se z těžkého vítězství.




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , L. Krupička [-] , P. Mareš [-] , J. Holler [-] , J. Šulc [-] (46. M. Vrabec [-] ) , L. Holub [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] (46. P. Vlasák [-] ) , J. Bašus [-]

Sokol Všejany
Z. Janura [-] - D. Říha [-] (68. D. Král [-] ) , T. Šáfr [-] , M. Sutter [-] , D. Hejduk [-] - P. Novák [-] , J. Říha [-] , J. Vašák [-] - P. Bouška [-] , M. Hanuš [-] - M. Kubín [-]

ŽK: 22. L. Krupička , 35. J. Štěpánek , 87. P. Vlasák , 89. P. Mareš , 89. D. Holánek - 35. D. Hejduk , 74. T. Šáfr , 87. M. Hanuš .
Místo: Loučeň. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - MÄSIARIK Miroslav (N), BÁRTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.