3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

6.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá porazila Kovanice v gólovém závěru zápasu


Branky


0

Kovanice rozhodně nejely s pouhým jedním bodem z pěti zápasů do Ostré jako favorit, přesto se dlouho držely ve hře a to i s čistým kontem, které prolomila až gólová smršť v samém závěru utkání. Ostrá se díky vítězství drží se 12 získanými body na skvělém třetím místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s minimem šancí

V neděli se v Ostré od 10:15 odehrálo další utkání okresního přeboru, tentokrát s Kovanicemi. Vzhledem k dosavadním výsledkům byli jasným favoritem utkání domácí a to se od úvodních minut potvrzovalo. Hráči Ostré drželi většinu hrací doby míč na svých kopačkách,zatímco bránící Kovanice se jen zřídka dostaly k zakončení. Přesto fungovala kovanická obrana dobře a téměř nepouštěla soupeřovy útočníky do vápna, ti se tak museli uchýlit k nepřesným pokusům z dálky a když už šla nějaká mezi tři tyče, Jakub Krátký s ní neměl větší potíže, dobře vybíhal také na četné centry ze soupeřových rohových kopů.  Až ve 45. minutě přišla první dobrá akce Kovanic, kdy Josef Černý výborně nacentroval a Petr Kukla míč za obranu těsně minul a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu. 

Ostrá zvítězila díky dobrému závěru utkání

Bezbrankový stav by byl pro Kovanici úspěchem a tak se ho pokoušela udržet a jen zřídka se pouštěla do rychlých protiútoků.  Do nich se hráči zvládali dostávat více než v první půli, přesto Kovanice v 60. minutě inkasovaly, když v 61. minutě uklidil míč do sítě Lukáš Vavřík.
 Za pár minut mohlo být vyrovnáno, ale střela Josefa Černého skončila na břevně domácí branky. Domácí o pár chvil později rychle rozehráli do křídla, odkud jejich útočník odcentroval na Ladislava Doseděla a ten se z malého vápna nemýlil. Deset minut před koncem inkasovali hostující hráči potřetí, když hráč Ostré Tomáš Birkuš dostal ve vápně příliš prostoru a trefil se přesně k tyči. V poslední minutě se branky dočkali i hosté, když se Zdeněk Gajdoš hezky uvolnil ve vápně a podél vyběhnuvšího brankáře skóroval. 



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: "Domácí vyhráli zaslouženě, byli fotbalovější a mnohem nebezpečnější než my. U nás bylo vidět velké nasazení, které nám v dosavadním průběhu soutěže bohužel chybělo, ale na kvalitního soupeře to nestačilo. Pokud však budeme se stejným nasazením hrát i v dalších zápasech, věřím že naše výkony půjdou nahoru a snad příjdou i nějaké body," vzal porážku sportovně trenér Kovanic Lukáš Kout.



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - F. Sedláček [-] , L. Vavřík [-] , L. Doseděl [-] , J. Kostenko [-] (46. Š. Verner [-] ) , T. Uher [-] (33. V. Tangl [-] ) , J. Dozorec [-] , T. Cabrnoch [-] , P. Čáp [-] , T. Birkuš [-] , M. Urban [-]

FK Kovanice
J. Krátký [-] - O. Kubina [-] , Z. Gajdoš [-] , D. Trégl [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] , R. Šťastný [-] (80. D. Dvořák [-] ) , M. Stránský [-] , P. Kukla [-] , P. Kopecký [-]

Místo: SS Ostrá. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Houžvička Jiří - MOUDRÝ Tomáš (N), KOMÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.