Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechlapy padly na hřišti semického béčka


Branky


0

 

Fotbalisté Všechlap podruhé v sezoně padli. Nestačili na béčko Semic, které vloni spadlo z okresního přeboru. V Semicích však odehráli velmi vyrovnanou partii. Dvakrát prohrávali, dvakrát dokázali vyrovnat, ale nakonec rozhodl gól Martina Bubeníka čtvrt hodiny před koncem zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padl jediný gól

 

Na začátku zápasu se hrál hodně opatrný fotbal. Až po čtvrt hodině přišly nějaké větší šance. První gól mohly vstřelit Všechlapy, když Petr Srcháček, který byl sám před semickou bránou, netrefil přesný centr Tomáše Hofmana. Právě Hofman byl u dalšího pokusu Všechlap, když šel v 19. minutě dám na bránu Jana Vavříka a míč trestuhodně napálil přímo do něj. Domácí tým zaznamenal svůj první pokus v zápase o minutu později, když kapitán Vlastimil Houška poslal míč z hranice pokutového území těsně vedle brány Martina Panovce. Další velkou šanci měly Semice ve 23. Minutě, když Vlastimil Houška zahrával trestný kop a Štěpán Jareš poslal míč hlavou vedle brány. Až po půl hodině hry padl první gól. Petr Langer utekl po pravé straně a přesným centrem našel Martina Bubeníka, jenž přesnou střelou rozvlnil síť za zády Panovce – 1:0. Ani jeden tým si pak už do konce první půle žádnou šanci nevytvořil.

 

Oba týmy zahazovaly šance

 

Druhý poločas začal vyrovnávacím gólem. A domácí se mohli zlobit sami na sebe. Ve středu hřiště jim po souboji ležel spoluhráč, oni však nezakopli míč, aby byla hra přerušena, po následném souboji se ho zmocnil Srcháček, který našel Hofmana, a ten střelou z pětadvaceti metrů pokořil Vavříka. Za tři minuty pak mohly Všechlapy otočit skóre. Tentokrát naopak Hofman vyzval Srcháčka a ten trestuhodně minul bránu. A tak to byli domácí, kteří se radovali z další branky. V 57. minutě se po brejku a přesné přihrávce radoval z úspěšné střely k tyči Jareš – 2:1. O minutu později pak zkoušel střílet semický Martin Novák. Sice se mu povedlo přehodit gólmana, míč však skončil těsně nad bránou. Trvalo to minutu a Semice měly další příležitost. Tentokrát Vlastimil Houška vyslal do úniku Pavla Macháčka, který šel od půlící čáry sám, ovšem Panovec si vyběhl až na vápno a zabránil mu skórovat. A Semice za to okamžitě draze zaplatily. V 59. minutě totiž Hofman u brankové čáry oběhl Davida Houšku, přihrál Přemyslu Moníkovi a ten jeho razantní nahrávku poslal kolenem do brány – 2:2. Všechlapy měly za 4 minuty další příležitost. Tentokrát únik Hofmana po straně a následnou jeho střelu vyrazil brankář na roh. V 69. minutě si pak domácí Macháček dal repete. Opět šel sám na Panovce a ten ho naprosto stejným způsobem jako před tím dokázal vychytat.

 

Rozhodující okamžik přišel v 74. minutě. Vlastimil Houška zatáhl míč po levé straně, zkusil nahrát před bránu a bohužel pro hosty jinak bezchybný Michal Gajdoš netrefil při odkopu míč, který se dostal až na zadní tyč k Martinu Bubeníkovi, a ten už měl snadnou práci, aby poslal míč do prázdné brány – 3:2.

 

Všechlapy pak vrhly síly do útoku a snažily se o vyrovnání. V 77. Minutě tomu byl blízko Petr Prokop, kterého přesným centrem našel ve vápně Patrik Kalista, hostující hráč však minul míč. Na druhé straně měl ještě jednu šanci Martin bubeník, ovšem hattrick mu nebyl souzen a on zblízka minul bránu. V 88. Minutě byly Všechlapy nejblíže vyrovnání. Procházkova bomba z vápna však málem jen zlomila břevno. V poslední minutě se pak ještě málem do úniku dostal Petr Srcháček, ovšem Lukáš Jelínek ho zastavil těsně před vápnem za cenu faulu. Z následného trestného kopu už Procházka přestřelil bránu, a tak se z těsné výhry radovali domácí.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice B
Jaroslav Havránek (manažer, Semice B): „Byl to zápas se spoustou šancí na obou stranách. Oba týmy měly ale špatnou koncovku. Vyhráli jsme, protože jsme byli o chlup šťastnější. Vyhrát mohli opravdu oba. Štěstí se ale přiklonilo na naší stranu. Byli jsme lepší pouze jen o ten jeden gól.“

Všechlapy
Tomáš Koníček (manažer, Všechlapy): „To co nás zdobilo v předchozích zápasech bylo pryč. Dojeli jsme na produktivitu. Zatímco v minulých zápasech jsme proměňovali hodně šancí, teď se nám to nedařilo. Na druhou stranu i Semice měly hodně šancí. Takže kdyby to skončilo třeba 6:6, tak se nikdo nemohl divit.“



Sestavy


AFK Sokol Semice B
J. Vavřík [-] - M. Novák [-] , M. Kůrka [-] , D. Houška [-] (68. V. Kavka [-] ) , P. Langer [-] (46. T. Karel [-] ) , P. Macháček [-] , Š. Jareš [-] , L. Jelínek [-] , V. Houška [-] , M. Bubeník [-] , L. Samek [-] (46. T. Bubeník [-] )

Všechlapy
M. Panovec [-] - M. Gajdoš [-] , R. Paštika [-] (78. P. Prokop [-] ) , L. Procházka [-] , M. Košvanec [-] (18. P. Kalista [-] ) - V. Veselý [-] (78. R. Prokop [-] ) , R. Rozvoral [-] , P. Moník [-] (66. P. Hejna [-] ) - T. Hofman [-] , P. Srcháček [-] - M. Labuta [-]

ŽK: 90. L. Jelínek - 20. M. Gajdoš .
Hráči zápasu: V. Houška .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Miroslav - MÜLLER Pavel (N), NĚMEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.