1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec otočil zápas v Trutnově a zvítězil


Branky


0

Trutnovská rezerva nezažívá snový start soutěže, z prvních dvou zápasů nezískali ani bod a lépe fotbalisté Trutnova nedopadli ani ve středeční předehrávce s Kostelcem. Trutnov sice vedl, jednobrankový náskok ale neudržel a podlehl Kostelci 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkoukávání obou týmů

Prvních několik desítek minut patřilo hostům z Kostelce nad Orlicí, ti si dokázali svým pohybem a kombinací vytvořit více prostoru a možností k zaútočení. Žádná jejich šance se ale neujala a po půl hodině hry se obraz hry postupně vyrovnal. Domácí se dostali do slibných příležitostí, ale ani oni neměli štěstí v zakončení. 

V závěru poločasu bylo na domácích vidět, že si chtějí připsat první body v sezoně, branku však nevstřelili a do kabin odcházeli za nerozhodného stavu 0:0.

Risk Trutnova nevyšel

Do druhého poločasu vstoupil Trutnov ještě urputněji a bojovněji. Domácí si svoji hrou získávali více prostoru na hřišti a častěji drželi míč. Domácí byli za svoji aktivitu odměněni v 58. minutě, kdy povedenou vedoucí branku vstřelil Pavel Ficner. 

Naděje domácích na dobrý výsledek ale dlouho nesvítila. V 62. minutě dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop, exekuce se ujal Lukáš Šrámek a s jistotou se postaral o vyrovnání. 

Trutnov se sympaticky nechtěl spokojit s bodem za remízu a snažil se vrhnout síly do útoku a vybojovat si vítězství. Jejich ofenzivní hra měla ale negativní důsledek v 79. minutě, kdy se prosadil kostelecký Jakub Šrámek. Trutnovu tak vabank hra nevyšla a z utkání odešel, i přes aktivní a útočný výkon, bez bodu.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - V. Kozák [-] , M. Kancok [-] , T. Navrátil [-] , J. Turner [-] - J. Švorc [-] , P. Ficner [-] , P. Doubic [-] (69. D. Rejl [-] ) , T. Groer [-] (82. R. Wimmer [-] ) - J. Jaroš [-] , O. Šulitka [-]

FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - P. Klapal [-] , D. Málek [-] , L. Šrámek [-] , J. Mlynář [-] - V. Bartoš [-] , L. Plocek [-] (87. D. Marek [-] ) , J. Peremský [-] (82. P. Horák [-] ) , M. Cvejn [-] , J. Kvasnička [-] (67. J. Šrámek [-] ) - D. Krupka [-] (77. T. Kozel [-] )

ŽK: 55. V. Kozák , 58. O. Šulitka , 90. J. Jaroš - 11. V. Bartoš , 40. J. Peremský , 43. D. Krupka .
Místo: Trutnov, tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bačo Ondřej - BUCHTA Petr, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.