1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zvítězil na hřišti Trutnova


Branky


0

Provodov dokázal v dlouhém prvním poločase přehrát svého spoupeře. Hosté vstřelili dvě branky poté, co byl na hrací ploše dlouho ošetřován jejich spoluhráč Tadeáš Fiedler. Ve druhém poločase si Provodov své vedení pohlídal a dovedl zápas do tříbodového konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov zabojoval po nepříjemném zranění záložníka Tadeáše Fiedlera

Provodov vstoupil do zápasu aktivně. Hosté včas přistupovali k hráčům Trutnova, dařilo se jim zastavovat jejich akce a naopak po zisku míče přecházet do protiútoků. V 6. minutě vybojovali hosté přímý kop před vápnem Trutnova. Rozehrávky přímého kopu se ujal Ondřej Nejman, který přesnou ranou do horního rohu branky nedal trutnovskému brankáři Janu Švejdarovi šanci. Hosté pokračovali v dobře organizované hře, kvůli které se domácí fotbalisté jen těžko dostávali do šancí.

 

Nešťastný moment přišel v 35. minutě, kdy provodovský Tadeáš Fiedler u autové čáry při snaze odkopnout míč upadl tak, že si zlomil ruku. Provodovský záložník musel být sanitkou převezen k podrobnějšímu vyšetření. První poločas se tak pořádně protáhl a deset minut po vypršení řádných pětačtyřiceti minut rozehrávali hosté další standardní situaci. Centry z pravé strany v rukavicích domácí brankář neudržel, a k dorážce se tak dostal Robin Metzner, který zvýšil na 0:2. Po téměř hodině hry v prvním poločase se k odraženému balonu na hranici vápna dostal Marek Srkal, který střelou k levé tyči překonal domácího gólmana potřetí.

Hosté si svůj náskok pohlídali

Vstup do druhého poločasu se hostům nepodařil. Po několika minutách hry Provodov špatně sehrál malou domů, k míči se dostal Ondřej Tobiáš, který si obhodil brankáře Adama Swaczynu a střelou do prázdné branky korigoval na 1:3. V dalším průběhu hry oba týmy bojovali o míč ve středu hřiště, a šance se proto příliš nevytvářely. V závěru zápasu se domácí pokusili vysunout svoji hru, místo kontaktní branky ale přišel čtvrtý úder Provodova. V 89. minutě se po levé straně hřiště rozběhl Marek Srkal, který se s míčem dostal téměř do nulového úhlu, přesto se mu podařilo prudkou ranou propálit domácího gólmana. Srkal tak pečetil konečný výsledek 2:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Ondřej Nejman - trenér mužstva Sokol Provodov: Smutné vítězství. Po dobrém a poctivém výkonu sice vezeme tři body za výhru ale přišli jsme o našeho srdcaře Tádu Fiedlera, který si po smolném souboji zlomil nešťastně o hrazení u hřiště ruku. Vítězství je jeho a všichni Tádovi přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] (46. R. Wimmer [-] ) , P. Ficner [-] , M. Kancok [-] (76. D. Rejl [-] ) - O. Tobiaš [-] , D. Duch [-] , T. Groer [-] (87. P. Brejcha [-] ) , D. Kovář [-] - O. Šulitka [-] (55. P. Doubic [-] ) , P. Holubec [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - O. Vít [-] , D. Pařízek [-] , J. Chmelík [-] , O. Nejman [-] - K. Belák [-] , P. Kratěna [-] (87. O. Pšenička [-] ) , T. Fiedler [-] (38. L. Khun [-] ) , M. Srkal [-] - M. Rojšl [-] , R. Metzner [-] (72. R. Pfeifer [-] )

ŽK: 75. M. Kancok .
Místo: Trutnov, UMT. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kubišta Josef - NOVOTNÝ Matěj, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.