0:2
(0:0)
66. L. Junek (vl.)
80. M. Brich
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod zvítězil na hřišti Kostelce


Branky


66. L. Junek (vl.) , 80. M. Brich
0

Atraktivní zápas mezi třetím a druhým týmem tabulky vyzněl lépe pro druhý Náchod. První poločas se sice nesl ve vyrovnaném duchu, ve druhé části už ale dokázali hosté skórovat a nakonec došli k výhře 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas začali aktivněji hosté z Náchodu. Už po sedmi minutách hry se do vápna prokombinovali Martin Malý a Ondřej Vrabec, aby míč do nadějné pozice předložili Martinu Punarovi. Náchodský obránce však z malého vápna netrefil branku. O minutu později byl ve středu důrazný domácí Matěj Cvejn, který dokázal od míče odstavit hráče Náchodu a rozběhl se do pokutového území hostů. S jeho následnou střelou z úhlu ale neměl brankář František Baláž větší potíže. Ve 12. minutě se po zaváhání náchodské obrany dostali domácí k další střele, brankář Baláž byl ale opět na svém místě. O chvíli později se po přihrávce Martina Punara dostal za kosteleckou obranu Lukáš Říha, jeho pokus o lob ale dokázal domácí gólman Lukáš Junek vykrýt. 

Náchodští se dokázali kombinací dostat do vápna Kostelce, v zakončení už ale tak úspěšní nebyli. V 37. minutě Náchod díky presinku vybojoval balon v soupeřově vápnu, domácí ale získali balon zpět a odkopli ho do bezpečné vzdálenosti do své branky. Ve 44. minutě vyslal Matěj Cvejn svého spoluhráče za náchodskou obranu, kostelecký hráč kličkou obešel bránícího hráče, než ale stihl zakončit, vrátili se další dva obránci Náchodu a veškeré nebezpečí pro branku hostů pominulo. První poločas tak skončil remízou 0:0.

Efektivnější Náchod

Hned v úvodu druhého poločasu se Kostelec dostal k další nebezpečné střele. Křížný pokus ze 46. minuty ale i díky teči hostů těsně minul levou tyč Balážovy branky. V dalších minutách měli více ze hry hosté, kterým se povedlo v 50. minutě usadit před pokutovým územím Kostelce. Hostům se podařilo několikrát proniknout do vápna domácích, vždy byl ale na svém místě gólman Junek. Skóre se měnilo v 66. minutě. Náchodští rozehráli rohový kop nakrátko a prudkou střelu zpoza vápna s velkými obtížemi krotil brankář Junek. Podle rozhodčích však Junek zachytil míč už za brankovou čarou, hosté se tak dostali do vedení 0:1. 

Hosté se vedoucí brankou trochu uklidnili a v 77. minutě mohli přidat další gól. Přihrávku Martina Malého ale nedokázal ani ve skluzu zpracovat Marek Brich, a nadějný míč tak skončil v autu. Marek Brich si ale spravil chuť o pár minut později. V 80. minutě dostal přihrávku do pokutového území od Ondřeje Vrabce a prudkou střelou do horní části branky překonal brankáře Lukáše Junka podruhé. V závěru zápasu se domácí tlačili do útoku, jejich šance ale dokázal pokrýt brankář Baláž. Zápas tak skončil výhrou Náchodu 0:2.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - V. Bartoš [-] (28. L. Plocek [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , F. Kadavý [-] - D. Krupka [-] (72. D. Marek [-] ) , J. Švandrlík [-]

FK Náchod
F. Baláž [-] - P. Rompotl [-] , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] - M. Moravec [-] , O. Vrabec [-] (92. R. Pípek [-] ) , M. Brich [-] , P. Simon [-] , L. Říha [-] (69. V. Vlček [-] ) , T. Vejprava [-] - M. Malý [-]

ŽK: 57. P. Klapal , 75. J. Švandrlík , 79. L. Šrámek - 45. M. Moravec , 75. M. Punar , 82. P. Simon .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 370. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ Matěj, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.