1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov si připsal důležité tři body proti Broumovu


Branky


0

Důležité utkání z hlediska sestupové matematiky se odehrálo na hřišti Rychnova, který hostil Broumov. Zápas nabídl upracované výkony obou mužstev, jednu svoji šanci dokázali využít fotbalisté Rychnova, kteří se tak mohli radovat z výhry 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se ujal těsného vedení

Důležitý zápas mezi Rychnovem a Broumovem se odehrával v bojovném duchu. Hra se většinou odbývala ve středu hřiště, kde hráči bojovali o balon. Když už se některý z týmů dostal k rychlejšímu postupu směrem k soupeřově bráně, dokázala jej obrana soupeře vytlačit do prostorů u rohového praporku, odkud se branky dávají těžko. Kombinaci hráčům ztěžoval i trávník, který míč zpomaloval. Větší držení míče měli domácí fotbalisté, kteří se několikrát dostali za broumovskou obranu. Jejich zakončení však ztroskotalo na pozorném brankáři Miroslavu Fajstlovi. V 27. minutě si po rohovém kopu vytvořili šanci i hosté, Jan Kotyza ale ve skluzu trefil pouze brankáře Rychnova Marka Pěničku. 

V 33. minutě rozehrávali domácí přímý kop, který měl dobrou výšku, střela však mířila téměř do středu branky, a tak brankář Fajstl stihl zasáhnout a míč vyrazit na roh. První branka zápasu padla ve 40. minutě. Laxní rozehrávku Broumova vystihl Filip Brož a přes Miroslava Semeráda se míč dostal k Romanu Zajíčkovi. Rychnovský útočník dlouho neváhal a střelou zpoza pokutové území trefil pravý horní roh broumovské branky. Domácí se tak ujali poločasového vedení 1:0.

Trápení v koncovce

Během druhého poločasu se na rychnovský trávník spustil déšť, a hráči tak nadále bojovali s kluzkým povrchem a nepřesnostmi v přihrávkách i zakončení. Hosté se ve snaze vyrovnat několikrát dostali po křídlech k pokutovému území domácích. Následné centry však ve vápně nenacházely broumovské střelce ale obránce Rychnova. Ve velké šanci se Rychnovští ocitli v 79. minutě. Jejich hlavička po centru z levé strany však skončila pouze na břevně broumovské branky. Podařený signál rozehrál Rychnov o minutu později. Série naučených přihrávek po přímém kopu ale vedla pouze k nepřesnému zakončení. Broumov se ve druhém poločase k výraznějším šancím na vyrovnání nedostal, v nastaveném čase tak mohli domácí své vedení definitivně pojistit. V 92. minutě se proti brankář Fajstlovi řítili dva hráči Rychnova. Jakub Jedlinský však místo přihrávky spoluhráči před prázdnou branku zvolil nedůrazné zakončení, a odevzdal tak balon brankáři Miroslavu Fajstlovi. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Co naplat, když jsme chtěli hrát a bojovali o tři body, které jsme potřebovali. Pak se ztratili naším nesoustředěním a nedáváním brankových situacích. Neumíme udělat z minimum maximum.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - F. Brož [-] (69. M. Valášek [-] ) , J. Nosek [-] (83. D. Hanyk [-] ) , S. Pohl [-] - M. Semerád [-] , J. Počtýnský [-] , R. Zajíček [-] (82. J. Jedlinský [-] ) , D. Trejtnar [-]

TJ Slovan Broumov
M. Fajstl [-] - O. Gago [-] (73. J. Michálek [-] ) , J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , M. Štejnar [-] - J. Schubert [-] (87. J. Kitler [-] ) , E. Wilke [-] , J. Šimon [-] , M. Gago [-] (31. D. Svoboda [-] ) - P. Bureš [-] (58. J. Holub [-] ) , L. Hanzlík [-] (80. J. Rolník [-] )

ŽK: 82. J. Nosek , 87. J. Jedlinský , 91. D. Trejtnar - 24. J. Kotyza , 78. J. Schubert .
Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krotil Ondřej - MIŠKAŘ Karel, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.