1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod zvítězil na hřišti Provodova až po penaltách


Branky


0

Derby mezi Provodovem a Náchodem se odehrálo na hřišti Sokolu Provodov. Hosté byli většinu zápasu aktivnější a nebezepečnější, nevycházela jim však koncovka, a domácím se tak povedlo vybojovat alespoň bod za remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod byl v prvním poločase aktivnější, skóre přesto zůstalo vyrovnané

Derby mezi Provodovem a Náchodem vyznívalo od prvních minut nadějněji pro fotbalisty Náchodu. Hostům se dařilo svého soupeře přehrávat a už ve 3. minutě se po přihrávce Martina Malého dostal k zakončení z větší vzdálenosti Marek Brich. Jeho prudká střela však mířila pouze do středu branky, kde vyprášila rukavice brankáři Provodova Adamu Swaczynovi. O minutu později rozehrával přímý kop z levé strany hřiště Jan Kábrt. Jeho centr našel v pokutovém území Marka Bricha, nehlídaný záložník Náchodu však nezacílil přesně a jeho pokus skončil mimo branku domácích. Hosté měli velkou převahu, drželi balon a domácí se nedokázali vymanit z tlaku a dostat míč za půlící čáru. Hosté ostřelovali Swaczynovu branku a brankář v Provodova se na konci 12. minutě musel natahovat k levé tyči po Roportlově střele.

Nápaditou přihrávku vymyslel v 15. minutě Tomáš Vejprava, který přeloboval provodovskou obranu a našel rozběhnutého Martina Malého. Útočník hostů se dostal až do vápna domácích a přesnou střelou k pravé tyči překonal Adama Swaczynu. Hosté pokračovali ve své aktivní hře, ta měla za následek i střelu Tomáše Vejpravy, která v 18. minutě skončila jen těsně vedle branky Provodova.

Domácí se výrazněji osmělili v 24. minutě. Po pravé straně hřiště se k pokutovému území Náchodu dostal Michal Rojšl, který chtěl svoji akci zakončit centrem do vápna. Jeho přihrávka však změnila cíl a místo na hlavě spoluhráče se snesla pod břevno zaskočeného gólmana Františka Baláže.

Hostům se podařilo z vyrovnání rychle oklepat a Náchod i v dalším průběhu hry pokračoval ve své dominanci. V 28. minutě spolupracoval s Ondřejem Vrabcem Martin Malý. Na Malého střelu byla však domácí branka příliš malá a pokus náchodského útočníka přeletěl břevno.

 

Další ojedinělý průnik zaznamenali domácí v 35. minutě, kdy se po lajně rozběhl Kamil Belák, jeho snahu o centr do vápna však skvěle přečetl brankář Baláž, který vyběhl a míč chytil. Domácí se v prvním poločase hlavně bránili kombinaci hostů. Náchodu se ale nepovedlo spoustu šancí využít, a poločas tak skončil remízou 1:1.

Bezgólový druhý poločas

I ve druhém poločase byla vidět větší snaha na straně Náchodu. Ve 49. minutě dostal přihrávku za domácí obranu Lukáš Říha, proti náchodskému záložníkovi si ale až na hranici vápna odvážně vyběhl brankář Swaczyna a Říhův pokus o lob vyrazil. V 56. minutě hosté neuspěli ani tváří v tvář odkryté brance. Domácí gólman se při výběhu srazil se svým obráncem, střela Michala Moravce z otočky ale skončila vedle. Provodov se předvedl několika povedenými střelami. Náchodského gólmana Nejprve protáhl Ondřej Nejman a v 86. minutě střelu Kamila Beláka zastavilo až břevno branky Františka Baláže. Ve zbývajícím čase se stav nezměnil a zápas dospěl do penalt.

 

 

Jediným neúspěšným střelcem byl ve druhé sérii domácí obránce Lukáš Bek, kterého vychytal Baláž. Další exekutoři se již nemýlili, a rozstřel tak skončil výhrou hostů 4:5.



Ohlasy k zápasu



FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Po celé utkání jsme byli jasně lepším týmem, domácí jsme k ničemu nepustili. Když dokážeme zahodit to co dokážeme a domácí měli kus štěstí, tak je výsledek takový, jaký je. My jsme určitě ztratili.



Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - D. Pařízek [-] , R. Pfeifer [-] , O. Vít [-] , M. Tolda [-] - M. Srkal [-] (46. R. Goll [-] ) , M. Rojšl [-] , O. Nejman [-] , K. Belák [-] , P. Kratěna [-] (73. R. Metzner [-] ) - L. Khun [-] (90. L. Bek [-] ) -

FK Náchod
F. Baláž [-] - P. Rompotl [-] , M. Punar [-] (61. P. Jimmy [-] ) , J. Kábrt [-] - M. Moravec [-] (61. J. Vaněček [-] ) , O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] , T. Vejprava [-] , L. Říha [-] (81. A. Akpem [-] ) , M. Brich [-] - M. Malý [-]

ŽK: 63. M. Rojšl , 64. R. Pfeifer , 76. O. Nejman - 51. M. Punar , 60. M. Moravec , 77. J. Kábrt , 90. A. Akpem .
Místo: Provodov. Počet diváků: 550. Rozhodčí: Bačo Ondřej - KOUTNÍK Michal, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.