M. Vyhnánek 41. (vl.)
L. Hanzlík 72.
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov zvítězil v Broumově a připsal si druhou výhru v sezoně


Branky


41. M. Vyhnánek (vl.) , 72. L. Hanzlík - 32. O. Tobiaš , 51. O. Šulitka , 55. T. Groer
0

Fotbalisté Broumova nepřerušili v domácím zápase negativní sérii čtyř porážek, když prohráli s Trutnovem B. Trutnovská rezerva navázala na výhru v přechozím kole proti Týništi a připsala si teprve druhé tři body v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přišli nešťastně o vedení krátce před koncem poločasu

Domácí fotbalisté v úvodu více drželi míč na svých kopačkách, jejich hra však byla místy příliš statická, a hosté proto neměli větší problém s pokrýváním hráčů Broumova. Trutnovští se snažili o rychlejší přechod do útoku, ani oni však nebyli v prvních momentech zápasu úspěšní. První výraznější ohrožení branky si připsali domácí. V 15. minutě se Broumovským podařilo dvěma rychlými přihrávkami dostat do pokutového území, střela Ervína Wilkeho z mírného úhlu ale skončila mimo branku.

Ve 32. minutě zaspala domácí obrana, když nechala příliš mnoho času i prostoru Ondřeji Tobiášovi. Obránce Trutnova využil nabídnuté volnosti a tvrdou střelou překonal brankáře Jakuba Drahoráda. Po inkasované brance se domácí snažili o vyrovnání, na polovině soupeře je ale trápily občasné nepřesnosti, které zbytečně brzy ukončovaly jejich akce. Broumovu se přesto podařilo vyrovnat ještě v prvním poločase. Ve 41. minutě centroval z pravé strany David Svoboda, k jeho centru měl nejblíže trutnovský obránce Michal Vyhnánek, který ale netrefil míč čistě a jeho pokus o odkop skončil u levé tyče vlastní branky. Domácím se tak podařilo vyrovnat a stav 1:1 vydržel až do konce první půle.

Hosté si vytvořili náskok, který dokázali udržet

Ve druhém poločase se více dařilo hostům, kteří dokázali využít rychlejšího přechodu do útoku i dravějšího napadání. Presink broumovské rozehrávky se Trutnovu vyplatil v 51. minutě. Domácí příliš otáleli s rozehrávkou, až o míč přišli. K balonu se dostal střádající Jaroslav Jaroš, který hlavou posunul na rozběhnutého Ondřeje Šulitku. Útočník hostů se rychlými kroky dostal za obranu Broumova a přesným lobem přehodil gólmana Drahoráda. 

O čtyři minut později se hostům povedla další útočná akce. V 55. minutě se na pravé straně ocitl s míčem Ondřej Tobiáš, který poslal přízemní centr do pokutového území Broumova. Do vápna si z druhé vlny nabíhal Tomáš Groer, který využil podklouznutí domácího obránce a tvrdou střelou nedal Drahorádovi šanci. 

Domácí se ve druhém poločase výrazněji připomněli až v 67. minutě, kdy prudce pálil Wilke, jeho střela však minula pravou tyč branky Jana Švejdara. Kontaktní branky se Broumov dočkal v 72. minutě, kdy se po pravé straně protáhl Jakub Šimon. Záložník Broumova následným centrem oslovil Ladislava Hanzlíka, který se z bezprostřední blízkosti hlavou nemýlil a snížil na 2:3. V nastaveném čase se domácím podařilo uzavřít soupeře na jeho polovině a celé utkání zakončila hlavička Jiřího Holuba z malého vápna. Holubovo zakončení však postrádalo razanci, a tak s ním neměl brankář Švejdar problém. Trutnov zvítězil v Broumově 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Opět jsme propadli v osobních chybách, které nepatří do krajského fotbalu. Utkání musí hrát všichni hráči, ne jenom polovina. Musí se udělat mnohem více, než si přijít jen tak zahrát. A nakonec jsme měli na vyrovnání, ale i to nám nebylo souzeno.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , J. Michálek [-] (59. M. Gago [-] ) , J. Schubert [-] - D. Svoboda [-] (79. P. Bureš [-] ) , J. Šimon [-] , J. Schubert [-] (59. J. Holub [-] ) , E. Wilke [-] - J. Kotyza [-] , L. Hanzlík [-]

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Navrátil [-] , O. Tobiaš [-] , M. Vyhnánek [-] , V. Kozák [-] , M. Kancok [-] - J. Švorc [-] (66. O. Hodbod [-] ) , P. Ficner [-] , T. Groer [-] (80. R. Wimmer [-] ) , P. Doubic [-] (46. J. Jaroš [-] ) - O. Šulitka [-] (89. D. Rejl [-] )

ŽK: 75. D. Svoboda , 90. E. Wilke - 61. J. Jaroš , 71. M. Kancok , 74. O. Šulitka , 87. R. Wimmer .
Místo: Broumov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.