Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý boj zvládli lépe Rychnovští


Branky


0

Fotbalisté Rychnova si připsali druhou výhru v řadě a odlepili se od dna tabulky. Naopak Týniště opět doplatilo na chyby v obraně a propadlo se na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili chyb Týniště a brzy se ujali vedení

Domácí se již v úvodu dopustily několika chyb v obraně. V 8. minutě poslal centr do pokutového území Filip Brož, míči měl sice blíž domácí obránce, tomu se ale nepodařilo odehrát balon do bezpečí. Místo toho tak šanci dostal Jakub Jedlinský, který se dlouho nerozmýšlel a tvrdou střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. Ani ve 12. minutě nepůsobila obrana Týniště jistým dojmem. Hosté rozehrávali rohový kop a v pokutovém území dostal příliš mnoho prostoru Miroslav Semerád, který dokázal míč tečovat za záda brankáře Jana Rolejčka. 

Hostům se dařilo držet balon na polovině soupeře, v 15. minutě však dokázali fotbalisté Týniště uloupit Rychnovu balon a přejít k rychlému protiútoku. Akci Týniště vyřešil Lukáš Slezák, který si naběhl na zadní tyč rychnovské branky a překonal brankáře Marka Pěničku. Kontaktní branka povzbudila domácí fotbalisty, kterým se během dalších minut dařilo držet se na polovině Rychnova. Centry domácích si však cestu ke svým zakončovatelům nenašly a Rychnovští obránci dokázali čistit prostory před brankářem Pěničkou. V 25. minutě se za obranu Rychnova dostal Martin Matoušek, jeho zakončení ale skončilo mimo. 

Rychnovští působili při své kombinaci živějším dojmem, ani to jim však ke vstřelení další branky nepomohlo. Fotbalisté Týniště se snažili o dlouhé balony na rozběhnuté útočníky, tato taktika mohla slavit úspěch v 42. minutě. Oba střelci Týniště ale netrefili balon. Poločas tak skončil vedením Rychnova 1:2.

Branky v závěru utkání

Ve druhém poločase se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. Oba týmy se do zakončení dostávali s velkými obtížemi, a na výsledkové tabuli tak dlouhou dobu svítilo těsné vedení Rychnova. Další branková úroda dozrála až v závěru zápasu. V 85. minutě špatně rozehrál domácí obránce, který přihrál na kopačku Stanislavu Pohlovi. Brankář Týniště se navíc nesoustředil na hru a byl mimo svoji pozici, toho dokázal Stanislav Pohl využít a střelou do horní části branky zvýšil vedení Rychnova na 1:3. 

O dvě minuty později se ale domácí dokázali dostat skrze otevřenou obranu Rychnova a centr z pravé strany nasměroval do branky Marek Winkler. Týniště se tak pár minut před koncem dostalo opět na dostřel. Ve zbytku zápasu už se ale domácím vyrovnat nepodařilo a ze zápasu odešli bez zisku bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Martin Kameník - trenér mužstva FC Spartak Rychnov: Důležité tři body, fotbal brečel ale to tak někdy bývá.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - T. Urban [-] , L. Provazník [-] , M. Matoušek [-] , M. Novák [-] (31. J. Hladík [-] ) , A. Tomášek [-] (67. K. Baťha [-] ) , M. Pavlas [-] , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , Š. Ráček [-] (72. L. Hlaváč [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] (46. M. Valášek [-] ) , M. Bárnet [-] - F. Brož [-] (85. D. Hanyk [-] ) , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - M. Semerád [-] , J. Počtýnský [-] , D. Trejtnar [-] , J. Jedlinský [-] (43. R. Zajíček [-] )

Místo: Olšina. Počet diváků: 181. Rozhodčí: Průcha Petr - JUNEK Matěj, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.