M. Pups 10.
S. Pohl 23.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov podruhé v sezoně zvítězil, porazil Nové Město


Branky


10. M. Pups , 23. S. Pohl - 70. M. Klikar
0

Po několika neúspěšných kolech se fotbalisté Nového Města začali opět zvedat a sbírat dobré výsledky. Zápas na hřišti Rychnova se jim ale nevydařil. Domácí dokázali využít chyb Nového Města a vybojovali druhé vítězství v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov využil ospalého úvodu hostů

V úvodu zápasu dokázali domácí využít statické hry Nového Města a díky lepšímu pohybu se dostávali do prostorů kolem brankoviště hostů. Rychlou přihrávku do vápna a přesnou kolmicí před branku hostů se do zakončení v 10. minutě dostal Miroslav Pups, který měl před odkrytou brankou snadnou pozici a poslal Rychnov do vedení. Ani obdržená branka hosty neprobudila. Fotbalisté Nového Města vůbec nenapadali rozehrávku Rychnova, a domácí tak měli spoustu času, aby si mezi obránci vyměnili balon a rozehráli nový útok. Rychnovským fotbalistům se ale nedařilo plně využívat možností, které jim hosté nabídli. Když měli domácí možnost přejít k rychlému protiútoku, zamotal se jim balon pod nohy a jejich akce se často zbrzdily. 

K nadějné střele se v 13. minutě dostal Miroslav Semerád a jeho střela jen těsně přeletěla břevno novoměstské branky. Ve 23. minutě se hráč hostů Nikolas Soumar snažil odklidit rychnovský centr do bezpečí, svoji hlavičku ale namířil do vlastního malého vápna, kde našel Stanislava Pohla a ten překonal bezmocného gólmana Václava Krunčíka. Domácím se dařilo držet balon a rychlým přenášením hry přes celou šíři hřiště si otevírali prostory na křídlech.

V 37. minutě se po chybě domácího obránce dostal za jeho záda Pavel Sedláček, obránce Rychnova se snažil vypíchnout Sedláčkovi míč skluzem. Hráč Nového Města mezitím kličkou obešel brankáře Marka Pěničku, než ale stihl zakončit, ozvala se píšťalka sudího, který Sedláčkovi odpískal faul na domácího obránce. Tato situace musela být dostatečným varováním pro hráče Rychnova, kteří začali polevovat ve své hře.  

Domácí udrželi těsné vedení

Ve druhém poločase se fotbalisté Nového Města snažili o vstřelení kontaktní branky. Hosté drželi balon, ale chyběl jim moment překvapení, kterým by se dostali do gólové příležitosti. Takto se Novoměstští spoléhali na dlouhé balony za obranu domácích. Rychnovská obrana ale dokázala tyto balony sbírat s větší přesností než hráči Nového Města. 

Hostům se podařilo snížit v 70. minutě. Martin Klikar dokázal ve vápně Rychnova udržet domácího obránce na zádech a přesnou střelou vymetl levý horní roh Pěničkovy branky. Za stavu 2:1 hosté ještě zintenzivnili své snahy. Ke střelám se dostal Pavel Sedláček i Vladimír Jelen, ani jeden ale nebyl úspěšný, a Rychnov tak dokázal udržet své vedení až do závěrečného hvizdu. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér mužstva MFK Nové Město nad Metují: Domácím jsme cestu za body usnadnili sami - chybami v obranné fázi, na jejich vítězství nic nezměnil ani náš závěrečný tlak.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - F. Brož [-] , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] , D. Trejtnar [-] (74. D. Hanyk [-] ) , J. Jedlinský [-] (77. P. Müller [-] ) , M. Semerád [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - - N. Soumar [-] (46. A. Valášek [-] ) , P. Sedláček [-]

Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŠILING Karel, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.