Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov B si připsal první vítězství, když rozstřílel Týniště


0

Dosud největším bodovým úspěchem trutnovské rezervy byla remíza v Novém Městě, kterou fotbalisté tohoto týmu vybojovali minulý týden. Nelichotivou sérii devíti zápasu bez výhry přerušili Trutnovští zápasem s Týništěm, které rozstříleli 8:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za šestadvacet minut nakročili za vítězstvím

Domácí začali dobře, už v 5. minutě si Ondřej Šulitka udělal prostor kličkou do středu hřiště a přízemní střelou překonal brankáře Jana Rolejčka. Trutnovští fotbalisté více drželi balon a pohotovými zákroky zabraňovali případným protiútokům Týniště. V 21. minutě se domácí pozvolnou kombinací dostali až na polovinu soupeře, kde vybojovali rohový kop. Tuto standardní situaci se Trutnovu podařilo rozehrát na hlavu Michala Vyhnánka, který hlavou zvýšil na 2:0. Druhá branka Trutnova odstartovala bláznivé minuty plné gólů. Ve 23. minutě se po pravé straně rozběhl trutnovský Ondřej Tobiáš. Záložník domácích našel svým přízemním centrem Ondřeje Šulitku, který pohotově upravil na 3:0. O další tři minuty později se domácí radovali počtvrté. Tentokrát centrem z levé strany hřiště nalezli domácí Ondřeje Šulitku, který měl před odkrytou brankou snadnou práci, a proto bez problémů završil svůj hattrick. V 27. minutě hosté úspěšně napadali rozehrávku Trutnova. Do vápna se dostal Lukáš Slezák, který obešel gólmana Jana Švejdara a střelou do prázdné branky korigoval na 4:1.

Touto brankou se oba týmy střelecky uklidnili. Přesto to byli domácí, kteří měli ve zbytku poločasu převahu a více drželi balon na svých kopačkách. Další branku už ale nevstřelil a do kabin se šlo za stavu 4:1. 

Oba týmy zopakovali produktivitu z prvního poločasu

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, domácím se přesto podařilo zdvojnásobit své vedení. V 53. minutě se do vápna Týniště protáhl Ondřej Šulitka, naznačil střelu, a ač tísněn dvěma obránci, dokázal procedit míč do sítě a zvýšit na 5:1. Odpověď na branku domácích se Týništi podařilo nalézt až v 76. minutě. Hosté vystihli rozehrávku Trutnova a míč do vápna dostal střídající Jan Winkler. Hráč Týniště namířil přesně k levé tyči Švejdarovy branky a snížil na 5:2.

Domácí ale nepřipustili žádná závěrečná dramata. V 80. minutě prostřelil laxní obranu hostů Pavel Ficner a vrátil Trutnovu čtyřgólový náskok. O minutu později poslal obránce Ondřej Navrátil výbornou přihrávku za obranu, která našla rozběhnutého Davida Rejla. Střídající záložník Trutnova nezpanikařil a navýšil vedení domácích na 7:2. V 87. minutě hosté zaváhali při rozehrávce a Trutnovští se dostali do protiútoku tři na dva. Obrana Týniště v závěru zápasu nejevila příliš zájem o hru a z brejku se vyvinula situace tři na jednoho, kterou do prázdné branky vyřešil David Rejl. Fotbalisté Trutnova tak oslavili první vítězství sezony osmi brankami do sítě Týniště a mohou doufat v lepší zítřky. 



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Eduard Bednařík - trenér mužstva MFK Trutnov B: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a konečně se nám podařilo proměnit vytvořené šance. Ve druhé půli, i když byla fotbalově slabší, jsme po pěkných fotbalových akcích dokázali skóre navýšit. A tak konečně bereme zasloužené tři body. Utkání s přehledem odřídil trojice rozhodčích - Vítek, Buchta, Nožka.




Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - J. Turner [-] (82. O. Hodbod [-] ) , V. Kozák [-] , M. Vyhnánek [-] , T. Navrátil [-] , J. Holubec [-] - O. Tobiaš [-] (65. J. Švorc [-] ) , P. Ficner [-] (82. P. Kučera [-] ) , P. Doubic [-] , D. Duch [-] (74. T. Groer [-] ) - O. Šulitka [-] (70. D. Rejl [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - T. Urban [-] , L. Provazník [-] , M. Matoušek [-] (73. J. Winkler [-] ) , M. Novák [-] (58. Š. Ráček [-] ) , A. Tomášek [-] , M. Pavlas [-] , L. Hlaváč [-] (79. K. Baťha [-] ) , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

ŽK: 61. M. Pavlas .
Místo: Trutnov, tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.