0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvítězila na hřišti Rychnova


Branky


0

Rychnovu se v této sezoně příliš nedaří, z dosavadních zápasů totiž hráči tohoto týmu vybojovali pouhé tři body, a proto se musí spokojit s předposledním místem tabulky. V sedmém kole hostili Rychnovští tým Vysoké, která v této sezoně na venkovní výhru stále čekala. Hosté ale potvrdili roli favorita a odvezli si vítězství 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase byli aktivnější hosté, kteří více drželi míč a lépe kombinovali. V určitých fázích hry ale hráči Vysoké byli příliš sebevědomí a domácí dokázali jejich kombinaci zachytávat a blokovat. Hosté tak sice většinu prvního poločasu drželi balon, do gólové šance, která by byla i gólově využita, se jim však dostat nepodařilo. 

Domácí se snažili překvapit Vysokou z protiútoků, nebo rozehrávkou standardních situací. Jednu takovou ale rozehrávali hosté, a to v 29. minutě. Střela z přímého kopu ale skončila nad brankou Marka Pěničky.

Fotbalistům Rychnova se příliš nedařilo, když se dostali na polovinu soupeře, zradilo je nepřesné zpravování nebo špatná přihrávka. První poločas proto skončil bezbrankovou remízou.

O výhře rozhodli obránci

Ve druhém poločase hosté nijak nepanikařili a neuchylovali se k nějakému bezhlavému útočení. Ani domácí se do útočení příliš nehnali, a to ani v situacích, kdy po chybě Vysoké získali balon a mohli zrychlit hru. Místo toho rychnovští fotbalisté hru zpomalili a spoustou přihrávek dali hostům možnost se opět zformovat. 

První změna skóre nastala v 51. minutě. Vysoká poslala přetažený centr do vápna domácích. Na zadní tyči číhal obránce Jaroslav Jelínek, který dokázal dostat míč do sítě. 

Vedoucí branka hráče Vysoké uklidnila, naopak domácí nevypadali, že by se mohli vyrovnání byť jen přiblížit. Fotbalisté Rychnova dokázali kombinovat na své polovině, na útočné části hřiště už je dokázali hosté včas dostupovat a zpomalovat jejich kombinaci. Přesto se domácím v 63. minutě podařilo kombinací dostat až do vápna Vysoké, zakončení z hranice pokutového území by však nalezlo uplatnění spíše na MS v ragby.

Druhou pojistku Vysoké přidal v 70. minutě Martin Ptáček. Po faulu Jakuba Noska rozehrávali hosté přímý kop z levé strany hřiště. Centr do vápna poslal Josef Homolka a našel Martina Ptáčka, obránce Vysoké sice napoprvé gólmana Pěničku nepřekonal, obrana Rychnova mu ale darovala i možnost opravy a nikým nehlídaný Ptáček zvýšil na 0:2.

Další komplikace přinesla domácím 72. minuta. Roman Zajíček se dopustil faulu, ve kterém neměl možnost získat balon, a rozhodčí proto tasil červenou kartu. Oslabenému Rychnovu se nepodařili utkání zdramatizovat a Vysoká dovedla zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: I když jsme měli v první půli více ze hry, vytvořené šance se nám nepodařilo efektivně dotáhnout do závěrečné finální fáze. Ve druhé jsme pokračovali v koncentrovaném a zodpovědném výkonu a šli trpělivě za vidinou prvního tříbodového zisku ze hřišť soupeřů, což se nám nakonec podařilo. Celkově všechny zúčastněné chválím za předvedený výkon a přístup k dnešnímu utkání.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Bárnet [-] , M. Pups [-] (76. D. Hanyk [-] ) - J. Nosek [-] (77. F. Brož [-] ) , S. Pohl [-] , P. Müller [-] (56. J. Jedlinský [-] ) , M. Valášek [-] (76. L. Volný [-] ) - D. Trejtnar [-] , J. Počtýnský [-] , R. Zajíček [-] , M. Semerád [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , P. Lunda [-] , Z. Dušek [-] - J. Škvrňák [-] , M. Haken [-] , V. Pražák [-] , P. Samek [-] (90. M. Píša [-] ) - V. Bělka [-] , J. Homolka [-] (90. M. Olšák [-] )

ŽK: 41. S. Pohl , 59. M. Pěnička , 69. J. Nosek , 86. D. Trejtnar - 45. V. Bělka , 73. J. Škvrňák . ČK: 72. R. Zajíček .
Místo: Rychnov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kalaš Radek - ČEJCHAN Ondřej, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.