2:1
(1:0)
67. M. Kocourek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Kostelce porazil Jičín


Branky


31. P. Klapal , 73. P. Klapal - 67. M. Kocourek (p.)
0

Fotbalisté Jičíne v minulém kole jasně porazili hradeckou Slavii a tyto body chtěli potvrdit v zápase na hřišti Kostelce nad Orlicí. Nováček Krajského přeboru se ale předvádí ve velmi dobrém světle a domácím se podařilo Jičín obrat o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chybě hostů se Kostelec ujal vedení

Oba týmy se v úvodních minutách snažili překonat soupeřovy obrany pomocí centrovaných balonů. Hosté se dostali ke dvěma centrům díky standardním situacím z pravé strany hřiště. Obránci Kostelce ale dokázali vzdušné balony Jičína odvrátit do bezpečí. Domácí se soustřeďovali více na držení balonu než hostě, a proto jejich hra nebyla tak přímočará a rychlá. V 7. minutě se domácí probili přes dva bránící hráče Jičína, centr do vápna ale směřoval pouze k brankáři Michaelu Pušovi. 

Ve 12. minutě se po levé straně prosmýkl domácí Jan Švandrlík. Kostelecký hráč poslal centr do vápna Jičína, zakončení domácích ale postrádalo razanci a skončilo nad brankou Jičína. V 18. minutě dokázal jičínský Michal Vacek vystihnout chybnou přihrávku domácích, obrana Kostelce se ale stihla rychle vrátit a obrat Vacka o balon. Oba týmy se ve středu hřiště dopouštěly občasných chyb, které dávaly soupeři možnost zaútočení. Týmům však scházelo dostatek klidu v zakončení, a na branku se proto stále čekalo. 

V 27. minutě se o střelu z dálky pokusil jičínský Michal Haken, jeho střela ale nemohla brankáře Lukáše Junka překvapit, postrádala rychlost a mířila do středu branky. 

Po 31 minutách hry se jičínský obránce Filip Materna zamotal do balonu, na několikrát se mu nepodařilo odehrát míč pryč od své branky, a proto se k míči dostal Petr Klapal. Ten dlouho neváhal a střelou z hranice vápna vymetl pravý horní roh Pušovy branky. 

Hosté se snažili o rychlé vyrovnání a v následujících minutách více drželi balon. Dařilo se jim ale přihrávat jen kolem pokutového území Kostelce, který kolem svého vápna vybudoval pevný obranný val. Domácí nedali Jičínu příliš volného prostoru, a hosté se proto k většímu ohrožení kostelecké branky nedostali. 

Domácí našli rychlou odpověď na vyrovnání Jičína

Hosté vstoupili do druhé půle s cílem vyrovnat. Jejich kombinace se jim ale příliš nedařila a důraznější hráči Kostelce je dokázali o míč připravit nebo je minimálně vytlačit z nebezpečných prostorů. 

V 67. minutě dostali hosté trochu více prostoru ve středu hřiště a to využili k rychlému postupu do vápna Kostelce. V pokutovém území neustál souboj s domácím obráncem Michal Miler a po jeho pádu nařídil rozhodčí pokutový kop. K penaltě se postavil Marek Kocourek a s jistotou vyrovnal. 

Remízový stav nevydržel příliš dlouho. V 73. minutě domácí rozehrávali přímý kop, který nevyřešili střelou ale centrem do pokutového území. Ve vápně si na centr naskočil Petr Klapal a hlavičkou na zadní tyč přeloboval brankáře Puše. 

Fotbalisté Jičína se ještě v závěru utkání pokoušeli o vyrovnání, podobně jako v celém utkání se jim ale nedařilo v koncovce a proti důraznému soupeři už se nedokázali prosadit. Po výhře 2:1 tak tři body zůstaly v Kostelci. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Největším zklamáním a naštváním jsou pro mě porážky, za které si můžeme sami svým lajdáckým přístupem, nasazením a bojovností, což byl dnešní případ. Nic pozitivního jsem na našem výkonu nenašel a tak zaslouženě odjíždíme bez bodů.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - L. Plocek [-] , J. Kvasnička [-] (46. J. Šrámek [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] (90. T. Matoušek [-] ) - D. Krupka [-] (73. D. Marek [-] ) , J. Švandrlík [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - L. Haken [-] , J. Ulvr [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] (77. V. Horáček [-] ) - M. Miler [-] , M. Vacek [-] (81. M. Jeník [-] ) , P. Mikolášek [-] , D. Zezulka [-] , M. Kocourek [-] - O. Chramovský [-]

ŽK: 33. K. Kaplan , 66. A. Řehák , 85. J. Švandrlík , 88. T. Přikryl , 88. P. Klapal .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - JANEČEK Štěpán, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.