2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zvítězil na hřišti Dobrušky


Branky


0

Dobruška v minulém kole zvládla utkání s Červeným Kostelcem a body chtěla brát i z domácího zápasu s Provodovem. Dobruška se dostala do vedení, které udržela celý první poločas, ve druhém poločase ale Provodov zabojoval a zápas otočil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haškův brzký gól zajistil Dobrušce poločasové vedení

Dobruška vstoupila do zápasu nejlepším možným způsobem, protože už v 5. minutě se dokázal prosadit nejlepší střelec týmu Aleš Hašek. Marcel Hájek dokázal využít chyby provodovského obránce, který mu namazal balon, Hájek nezaváhal a okamžitě poslal přízemní centr do pokutového území, který do sítě dopravil Aleš Hašek.

I přes těsné vedení se Dobrušce příliš nedařilo. Domácí se sice snažili o dlouhé přihrávky na krajní záložníky, jejich přihrávky ale postrádaly přesnost, a tak je sbírala obrana hostí. Provodovu se dařilo podržet míč a zakombinovat, jejich pokusy ale neměly dostatečné parametry, aby si s nimi nedokázal brankář Dobrušky Jiří Jaška poradit.

Hosté se snažili hrozit z křídelních prostorů. Ve 36. minutě centroval Provodov do vápna, nadějnou šanci ale dokázali domácí zblokovat na roh. V dalších minutách se hosté probojovali do vápna Dobrušky, střela z mírného úhlu ale mířila hodně mimo. 

V poměrně vyrovnané půli další branka nepadla, a Haškův gól z páté minuty tak rozhodl o poločasovém vítězi. 

Provodov díky dobrému výkonu otočil

Hosté se do druhého poločasu vrhli aktivní hrou a už v prvních sekundách se dostali k několika nebezpečným centrům, které musel vyboxovat brankář Jaška. Odhodlaný vstup do druhé části se Provodovu zúročil v 51. minutě. Po levé straně hřiště se rozběhl Lukáš Khun a svůj postup zakončil centrem do vápna Dobrušky. Na balon sice vybíhal gólman Jaška, tomu se ale nepodařilo udržet míč v rukavicích a balon se dostal ke Kamilu Belákovi. Útočník Provodova neztratil ani vteřinu a okamžitě namířil svoji střelu k pravé tyči Jaškovy branky. Domácí gólman byl na půl cesty z branky a proti Belákovu zakončení neměl žádnou šanci.

Provodovu se ale nepodařilo udržet remízový stav dlouho. V 52. minutě se sice do pokutového území Dobrušky opět probíjel Lukáš Khun, jeho prudký centr ale dokázali domácí zblokovat a vyrazili k rychlému brejku. Na útočné polovině domácí vybojovali faul a Marcel Hájek mohl v 54. rozehrávat přímý kop. Hájek trefil výborně a střelou do pravého horního rohu nedal brankáři Provodova Adamu Swaczynovi šanci.

Ani po rychle ztraceném vyrovnání se hosté nevzdávali. V 63. minutě se dvěma přihrávkami dostali až do zakončení. První přihrávka přišla od Ondřeje Víta, který z poloviny hřiště rozehrál až k rohovému praporku, odkud centroval Patrik Kratěna. Jeho přihrávka našla v pokutovém území Kamila Beláka, který se do přihrávky položil a výborným volejem vyrovnal. 

Provodov povzbuzený brankou pokračoval v aktivní hře, díky které si hosté vypracovali několik střeleckých příležitostí. Výbornou akci předvedli hosté v 70. minutě. Lukáš Khun dokázal udržet míč na levé straně hřiště a poslal ho před branku, kde se k němu dostal Patrik Kratěna, ten dokázal prokličkovat přes dva bránící hráče domácích a s přehledem poslal Provodov do vedení. 

Hostům se vyplatilo jejich nasazení a bojovnost a rázem to byla Dobruška, kdo musel dotahovat. Fotbalisté Provodova se snažili nepolevit v útočném výkonu, domácí se přesto dostali k několika šancím. V 84. minutě posílali domácí centr do pokutového území, hráč na zadní tyči měl ale k míči o krok dál, než by bylo třeba. V 85. minutě se za obranu dostal Aleš Hašek, jeho zakončení v pádu ale mířilo těsně vedle tyče Swaczynovy branky.

Provodov své vedení ve zbytku zápasu uhájil a hráči se mohli radovat z důležitých třech bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Dnes těžko na naší hře hledat něco pozitivního. Od samého začátku jsme chybovali při bránění , nešla nám kombinace ,chyběl pohyb a navíc šance , které jsme v zápase měli jsme nedokázali na rozdíl od hostí proměnit. Bohužel jsme byli horší než soupeř i v bojovnosti a nasazení. Utkání jsme z nepochopitelných důvodů vůbec nezvládli. Je to pryč a musíme se soustředit na další zápas.




Sestavy


SK Dobruška
J. Jaška [-] - O. Polák [-] (46. P. Matula [-] ) , A. Zilvar [-] (46. R. Ulrych [-] ) , L. Žid [-] , P. Effenberk [-] , M. Hájek [-] , R. Čopík [-] (74. M. Bohuňovský [-] ) , A. Hašek [-] , M. Jirásek [-] , P. Fišer [-] (73. J. Hubáček [-] ) , J. Effenberk [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - O. Vít [-] , J. Chmelík [-] (55. M. Tolda [-] ) , R. Pfeifer [-] - P. Kratěna [-] (86. L. Bek [-] ) , R. Goll [-] , K. Belák [-] , T. Fiedler [-] , R. Metzner [-] (61. O. Pšenička [-] ) - L. Khun [-] , M. Rojšl [-]

ŽK: 74. R. Čopík - 77. M. Rojšl .
Místo: Dobruška, tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ Matěj, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.