5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín jasně porazil oslabenou Slavii


Branky


0

Atraktivní zápas mezi třetí Slavií a čtvrtým Jičínem se odehrál na hřišti druhého jmenovaného celku. Zápas nakonec ovládli fotbalisté Jičína, kterým pomohla i vyloučení hostujících fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Slavie

Domácí vstoupili do zápasu s velkým nasazením. Už v 6. minutě se mohli jičínský útočník řítit proti slávistické brance. Gólman Moník ale přečetl hru a včasným výběhem eliminoval potenciální nebezpečí. Slavii zdobí dobrá a jistá kombinační hra, kterou ale dokázali bránící hráči Jičína dobře vykrývat a nedovolovali hostům průnikové přihrávky.

Důležitý moment zápasu přišel už ve 14. minutě. Jičín se dostal k dalšímu úniku za obranu Slavie. Brankář Moník opět vyběhl ze svého vápna, tentokrát byl ale u míče později než hráč Jičína, kterého hokejovým bodyčekem srazil k zemi. Brankář Jan Moník si za tento zákrok vysloužil červenou kartu a musel odejít do sprch. Domácí mohli udeřit už z nařízeného přímého kopu, trefili ale jen tyč. 

Jičín se mohl radovat už o minutu později. V 18. minutě se z otočky prosadil v pokutovém území Michal Miler. Vedoucí branka Jičín povzbudila a jejich dobrý pohyb museli fotbalisté soupeře řešit zdvojováním a občsnými fauly. 

V 28. minutě se rychlou kombinací na jeden dotek dokázali domácí osvobodit a dostali se z vlastní půle k rychlému brejku. Únik po pravé straně vyřešili fotbalisté Jičína centrem do vápna Slavie. V pokutovém území sice hned tři hráči domácích nedokázali trefit míč, celou akci ale z druhé vlny doplňoval Michal Vacek, který nekompromisně zvýšil na 2:0.

Výkon obou týmů ovlivnila brzký červená karta. Jičín se ve zbytku zápasu tlačil do vápna hostů a několikrát nebezpečně střílel. Slavii se příliš nedařilo oklepat z oslabení i dvoubrankového manka. Ve 44. minutě se hosté sice dokázali po rychlé akci dostat do vápna Jičína následné zakončení ale domácí srazili na roh. První půle tak skončila vedením domácích o dvě branky.

Dvě červené karty Slavie, tři góly Jičína

Domácí fotbalisté se snažili i ve druhém poločase o aktivní přístup. Jejich snaha se vyplatila ve 49. minutě. Domácí dokázali uzamknout Slavii před jejím pokutovým územím a jejich zámek vyústil v nádhernou střelu Michaela Vacka. Ten se napřáhl ještě před hranicí vápna a z otočky obloučkem překonal hostujícího gólmana. 

Jičínští fotbalisté měli zápas ve svých rukou a mohli jen čekat na fauly Slavie. V 60. minutě domácí pláchli obraně Slavie a Jakub Lán si musel v souboji s unikajícím hráčem Jičína vypomáhat rukama. Jeho zákrok byl oceněn druhou žlutou kartou a kapitán Slavie se stal druhým vyloučeným hráčem svého týmu. 

V 82. minutě Jičín vystihl na polovině hřiště rozehrávku Slavie a domácí postupovali ve třech hráčích proti jedinému obránci. Protiútok se Jičínu podařilo využít a branku na 4:0 vstřelil nejlepší střelec Jičína Ondřej Chramovský. 

O pár minut později se Jičín radoval popáté. Jakub Nálevka se na hřiště dostal jako střídající hráč v 82. minutě a už v 86. se hráči s rokem narození 2000 podařilo skórovat. Útočník Jičína doklepl přihrávku do prázdné branky a pečetil výhru Jičína 5:0.

Hattrick červených karet dokonali hosté v 89. minutě, kdy nedovoleným skluzem zastavil únik domácích Martin Šolc. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Dnes jsem byl spokojen s výsledkem, nasazením i výkonem, i když byl umocněn brzkým vyloučením soupeře. Věděli jsme o jeho kvalitách v kombinaci a silných stranách, ale naší aktivitou a dobrou obrannou hrou jsme je pustili pouze do jedné šance v závěru poločasu. Ve 2. poločasu jsme kontrolovali hru a ke konci přidali čtvrtou a pátou branku.




Sestavy


SK Jičín
L. Mauer [-] - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , L. Haken [-] , F. Materna [-] - P. Mikolášek [-] , M. Kocourek [-] , M. Miler [-] (69. P. Horáček [-] ) , M. Vacek [-] (87. M. Jeník [-] ) , D. Zezulka [-] - O. Chramovský [-] (82. J. Nálevka [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Hloušek [-] , M. Mottl [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] (79. M. Klicnar [-] ) , M. Dostál [-] - J. Havrda [-] (15. D. Ende [-] ) , Š. Derner [-] (71. T. Erber [-] ) - V. Horák [-] , M. Hutla [-] (63. J. Špaček [-] )

ŽK: 32. M. Miler , 83. L. Haken - 19. J. Lán , 51. J. Linhart . ČK: 14. J. Moník , 60. J. Lán , 89. M. Šolc .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Horský Leonard - PEŠAVA Otakar, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.