2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov vybojoval výhru nad Kostelcem


Branky


0

V rámci šestého kola se Broumovu postavil nováček soutěže z Kostelce nad Orlicí, kterému vstup do sezony vyšel poměrně dobře. Domácí se díky brzkému gólu dostali do vedení, náskok už nepustili a nakonec vybojovali výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumov se dostal do brzkého vedení

Broumov vstoupil do zápasu ideálním způsobem a už ve 4. minutě se dostal do vedení. Na dlouhý centr z levé strany si ve vápně naskočil Jan Kotyza a jeho přesně mířená hlavička zapadla k pravé tyči Junkovy branky. 

Oba týmy se prezentovali bojovným výkonem ve středu hřiště. Hosté však ke svojí hře dokázali přidat i techniku, domácí tak měli problémy s bráněním rychlé kostelecké kombinace. Fotbalistům Kostelce se ale nedařilo využít ztrát Broumova. Kostelečtí to zkoušeli střelami z velké vzdálenosti i střílenými centry do vápna Broumova, se všemi situacemi si však dokázal brankář Jakub Drahorád, potažmo jeho obrana, poradit. 

Další nepříjemností pro hostující celek bylo zranění Vladimíra Bartoše, který musel po úderu kopačkou do obličeje střídat v 45. minutě. Zbytek první půle tak světlé momenty nepřinesl a Broumov se mohl těšit z průběžného vedení. 

Broumov navýšil vedení a dokráčel ke třem bodům

Ve druhém poločase byli aktivnější hosté, kteří se snažili o vyrovnání. Domácí však pokračovali ve velmi důrazné hře ve středu hřiště, po které dokázali vybojovat balon a v 59. minutě zvýšil jejich vedení Ladislav Hanzlík. Navýšení vedení domácí ještě víc povzbudilo v jejich bojovné a důrazné hře a hosté se o to hůře dostávali do šancí na zdramatizování výsledku. 

Kontaktní branka přišla v 83. minutě a postaral se o ni Lukáš Plocek. Závěrečné minuty už ale hostům nestačily na přidání dalšího zásahu a Broumov se mohl radovat ze třech bodů za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Dnešní utkání pro nás začalo dobře, když jsme ve čtvrté minutě vedli 1:0. Soupeř dobře kombinoval a dělali jsme moc chyb. Ve druhé půli jsme dali uklidňující druhý gól a dostávali se do hry. Nakonec udřené, ale zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , J. Schubert [-] , L. Beran [-] , D. Panny [-] - J. Rolník [-] (66. J. Schubert [-] ) , J. Holub [-] (70. D. Svoboda [-] ) , M. Štejnar [-] , J. Šimon [-] - J. Kotyza [-] (78. M. Růžička [-] ) , L. Hanzlík [-] (89. J. Pokorný [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - L. Plocek [-] , P. Klapal [-] , M. Cvejn [-] , V. Bartoš [-] (45. J. Šrámek [-] ) - D. Krupka [-] (64. J. Kvasnička [-] ) , J. Švandrlík [-] -

ŽK: 45. J. Michálek , 69. J. Holub , 77. L. Hanzlík - 44. P. Klapal , 78. A. Řehák .
Místo: Broumov. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - SVOBODA Radek, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.