Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov si připsal první body, porazil Trutnov


0

Důležité utkání pro oba týmy se odehrálo v Trutnově. Místní rezerva zde hostily Rychnov a oba týmy před zápasem stále čekaly na první letošní body. Utkání nakonec lépe zvládli hosté, kteří si po výhře 1:4 připsali první body, naopak Trutnov musel skousnout šestou porážku a s nulou na kontě bodů se krčí na chvostu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti v obou táborech

Od prvních minut bylo na obou stranách hřiště znát, jak důležité by byly tři body pro obě družstva. Hráči se museli potýkat s nepřesností při přihrávkách i v zakončení. Domácí se snažili dostat do pokutového území Rychnova pomocí centrů z pravé strany hřiště, ty však postrádaly přesnost a končily v autu. 

Hostům se několikrát nabízela možnost přejít do rychlého protiútoku. Tyto akce ale končily dříve, než začaly, a to vinou nepřesných přihrávek, které postrádaly, přesnost i razanci, a proto končily na kopačkách bránících hráčů Trutnova. 

Ve 30. minutě se událo hodně nepřesností, o jednu méně udělali hosté z Rychnova, a proto se dostali do dobré šance v pokutovém území Trutnova. Střela z mírného úhlu ale více ohrozila podavače míčů, který stál několik metrů od branky Jana Votočka. 

Z následující protiakce dokázali zahrozit domácí. Ti se dostali k další křídelní akci po pravé straně hřiště. Jejich postup zastavili hosté jen za cenu faulu, a Trutnov tak dostal možnost rozehrávky přímého kopu. Domácí rozehráli dobrý centr do vápna Rychnova, hlavičku domácích dokázal ještě výborným reflexivním zákrokem vyrazit brankář Marek Pěnička. Na následnou dorážku Michala Vyhnánka už ale neměl nárok a Trutnov šel do vedení.

Po obdržené brance se Rychnov snažil zlepšit a zaktivnit svoji hru. Hosty ale opět srážely nepřesné přihrávky a špatné zpracování balonu. Přesto se Rychnov vyrovnání dočkal. V 37. minutě převzal míč na hranici pokutového území Martin Valášek a přesnou ranou do horního rohu branky vyrovnal na 1:1.

Ve zbytku poločasu už se žádný z týmů neprosadil a do kabin se odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Rychnov zlepšil finální fázi

 Ve druhém poločase se hosté snažili pokračovat ve hře, která přecházela jejich vyrovnání. Do druhé půle si ale přenesly i neduhy svého výkonu v podobě nepřesností a nedůrazu. 

V 64. minutě se Rychnov přesto dočkal branky. Hosté poslali do pokutového území centr po přímém kopu. Proti míči se snažil vyběhnout gólman Vyhnánek, ten ale balon nezastavil a míč prošel za jeho záda a odrazil se o tyč. Odraz zmátl obranu Trutnova, naopak Stanislav Pohl se zorientoval velmi rychle a pohotovou dorážkou doklepl míč do odkryté sítě.

Už o minutu později se Rychnovští radovali znovu. Přesný míč za obranu Trutnova dostal střídající Jakub Jedlinský. Záložník Rychnova využil nepřesvědčivého postavení brankáře Valáška a zvýšil na 1:3.

Trutnovu se nepodařilo vrátit do zápasu kontaktní brankou. Domácí často ztráceli balony na vlastní polovině hřiště, čímž dávali soupeři možnost protiútoků. Rychnovští se dostali několikrát do zakončení, jejich střely z pokutového území ale mířily jen do gólmana Votočka. V 83. minutě už výhru Rychnova pojistil druhou brankou Jakub Jedlinský. Rychnovského záložníka našel centr v pokutovém území, Jedlinský se z malého vápna nemýlil a pečetil výhru Rychnova. 

 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - V. Kozák [-] , M. Kancok [-] , M. Vyhnánek [-] , T. Navrátil [-] (75. R. Klossovski [-] ) , J. Turner [-] (86. P. Kučera [-] ) - J. Jaroš [-] , P. Doubic [-] , D. Rejl [-] (46. O. Šulitka [-] ) , T. Groer [-] (60. J. Švorc [-] ) - R. Wimmer [-] (86. O. Hodbod [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - R. Kubec [-] (56. D. Trejtnar [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - P. Müller [-] (60. L. Volný [-] ) , M. Valášek [-] (84. M. Pups [-] ) , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] (77. D. Hanyk [-] ) , F. Brož [-] (53. J. Jedlinský [-] ) - M. Semerád [-] , R. Zajíček [-]

Místo: Trutnov, tráva. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Horák Robin - BLASCHKE Jiří, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.