Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy si proti Cidlině připsaly další tři body


Branky


0

Mladý výběr Cidliny přivítal na svém hřišti lídra tabulky z Kratonoh. Domácí se předvedli dobrým výkonem a přes prohru 1:3 své příznivce nezklamali. Proti silnému celku Kratonoh se fotbalisté Cidliny dokázali dostat do několika šancí, zkušenější hosté si ale svoji výhru pohlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Oba týmy se v prvních minutách předvedli několika slibnými šancemi. Hosté se několikrát dostali do zakončení, jednu jejich střelu zastavilo břevno branky Davida Průchy. Další šanci Kratonoh odvraceli domácí na poslední chvíli z brankové čáry. 

I domácí na sebe dokázali upozornit. Přímý kop rozehrával Tomáš Vaněk, jeho dobrou střelu ale dokázal pohotovým zákrokem vytěsnit brankář Kratonoh Josef Mačí. 

V 31. minutě poslali hosté centrovaný míč do pokutového území. Centr se snažil chytit brankář Průcha, balon ale v náručí neudržel a ten se dostal k Radku Mládkovi. Mládek kličkou obešel ležícího gólmana Cidliny a střelou do odkryté branky poslal Kratonohy do vedení. 

Vstřelená branka hosty povzbudila, naopak domácí tým přibrzdila v rozletu a sympatickém herním projevu. Kratonohy tak získávaly více půdy pod nohama. Do konce první půle už ale další branka nepadla.

Kratonohy využily chyb v domácí obraně

Ve druhém poločase stihla obranu Cidliny nervozita. Domácím se nedařilo obsazovat protihráče a vykrývat prostory pro průnikové přihrávky. Kratonohy se tak dostávaly k nebezpečným únikům proti brankáři Průchovi. V 57. minutě domácí obrana propadla, když nechala utéct Davida Hamáka. Jeho únik ještě doplňoval jeho spoluhráč, Hamák se rozhodl celou akci zakončit sám a technickým obloučkem přehodil brankáře Průchu. Kratonohy se tak dostaly do dvoubrankového vedení. 

Už o dvě minuty později se hosté radovali potřetí. V 59. minutě hosté opět využili toho, že obrana Cidliny byla příliš roztažená a přihrávku za beky dostal Jiří Kořínek. Ten se dlouho nerozmýšlel a přesnou střelou na vzdálenější tyč vstřelil svůj dvanáctý gól v sezoně.

Tříbrankové vedení hosty trochu uklidnilo a to dalo možnost Cidlině, která se nadechla k několika gólovým náznakům. Domácím ale nepřálo štěstí a dalekonosná střela Michala Šimbovského orazítkovala jen břevno. Domácí se ale snižující branky přeci jen dočkali. V 77. minutě dostala Cidlina centrovaný balon do vápna hostů, brankář Mačí nestihl vyběhnout a ve chvíli, kdy byl na půl cesty z branky ho překonal Pavel Obermajer.

Domácímu týmu už příliš času na větší zdramatizování výsledku nezbylo, Kratonohy si své vedení pohlídaly a zvítězily 1:3.



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Když jsem se v pátek večer probíral prořídlým kádrem našeho týmu se čtyřmi nominovanými dorostenci, přál jsem si jen důstojný průběh a výsledek. Myslím, že jsme lídru přeboru byli slušným soupeřem a možná jsme měli i na lepší skóre, nehráli jsme špatně. Kratonohy jsou však obrovsky silné v tom, že jak slevíte nebo chybujete, okamžitě vás potrestají. Prostě jsou to Sršni...Mezi výkony našich hráčů byly velké rozdíly, někteří obtížně drží stálou koncentraci, část zápasu hrají dobře, část mají výpadek.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Matějka [-] , L. Pavlata [-] (84. M. Luňák [-] ) , J. Vrabec [-] , M. Široký [-] - D. Luňák [-] (46. M. Holec [-] ) , T. Vaněk [-] , P. Mokošín [-] , P. Mejstřík [-] , P. Obermajer [-] (89. J. Jelínek [-] ) - J. Dítě [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - R. Mládek [-] (84. M. Vítek [-] ) , J. Kořínek [-] , D. Hamák [-] (90. F. Josef [-] ) , D. Franc [-] , M. Jilemnický [-] (89. L. Veverka [-] ) , T. Jiroutek [-] (28. J. Fidra [-] ) , Z. Semelka [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-] , D. Hrůša [-]

ŽK: 22. J. Dítě , 58. P. Obermajer - 17. J. Huňák , 37. Z. Semelka .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.