0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:30

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín nevyužil své šance a podlehl Dobrušce


Branky


0

Po těsné prohře s Dobruškou již fotbalisté Jičína poznali všechny varianty výsledků. Jičín přesto ve vyrovnané tabulce zůstává s devíti body na předních místech. Fotbalisté Dobrušky ocenili tři body, které přidali k dosavadním pěti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška udeřila z protiútoku

Přítomní diváci měli od prvních minut na co koukat. V první pětiminutovce se hosté dostali k několika rohovým kopům, které brankou neskončili. Naopak, rychlým výhozem brankáře Jičína Michala Puše se domácí mohli dostat do protiútoku, jejich postup ale zastavil pomezní rozhodčí. V 18. minutě postupovali fotbalisté Dobrušky po levé straně hřiště, následný centr ale neškodně prošel pokutovým územím a domácí obrana jej v klidu vyvezla.

Domácím se nedařilo využívat prostory v útoku. Fotbalisté Jičína měli často dostatek času i klidu na přihrávku, centr i střelu, řešení těchto situací ale končilo nepřesně. Ve 24. minutě rozehráli fotbalisté Jičína volný kop nakrátko a centrem se dostali do pokutového území Dobrušky, střelu z vápna ale dokázal tělem zblokovat obránce Dobrušky. V následujících vteřinách se domácí několikrát dostali do zakončení. Po tečované střele měli domácí možnost zahrávat rohový kop a hlavička mířila jen těsně mimo branku. 

Jičín zkoušel překonat obranu hostů díky centrům na vzdálenější i bližší tyč. V takových situacích se balon odrážel na hranici vápna, kde číhal jičínský hráč na střelu. Pokutové území Dobrušky ale bylo přehuštěné a střely domácích se mnohokrát nedostaly až k brankáři Jiřímu Jaškovi.

Domácí měli míč častěji na svých kopačkách a v 29. minutě se dostali k rychlému protiútoku. Střelu jičínského útočníka ale dokázal brankář Jaška vyrazit na roh. Rozehrávka rohového kopu se domácím nepovedla a do protiútoku se pro změnu dostali hosté. Křižnou přihrávku do pokutového území dostal Marcel Hájek a ve skluzu dokázal zakončit do protipohybu gólmana Puše. Dobruška se tak dostala do vedení 0:1, které až do poločasu nepustila.

Marná snaha Jičína

Do druhého poločasu šli domácí s jasným a pochopitelným cílem. Fotbalisté Jičína i nyní drželi balon na svých kopačkách a působili dynamicky. Podobně jako v prvním poločase se jim ale nedařily klíčové přihrávky. V 59. minutě se kombinací na jeden dotyk dostali až do pokutového území, kde ale jejich snahy skončily nepřesnou křižnou přihrávkou. 

Domácí se snažili hrozit centrovanými balony, s těmi si ale obrana Dobrušky dokázala jistými i méně jistými zákroky poradit. V 69. minutě mohla druhou branku přidat Dobruška, nadějný protiútok dva na jednoho ale ztroskotal finální přihrávkou, která našla pouze připravené rukavice Michala Puše.

Jičínu se nedařila upřít bojovnost a vůle po vyrovnání. Rozhodující fáze ale domácím tento zápas vůbec nevycházela. Gólové radosti se domácí nedočkali ani v 87. minutě. Střela z přímého kopu mířila přesně do horního rohu branky Dobrušky. Brankář Jaška se ale vyšvihl a důležitým zákrokem udržel vedení hostů. V závěru přišla další velká nepříjemnost. Brankář Michal Puš doplňoval závar při přímém kopu v pokutovém území Dobrušky a v jednom ze soubojů si přivodil zranění, které ho donutilo střídat.

Jičínu se ve zbytku zápasu nepodařilo srovnat, a Dobruška se tak mohla radovat z vybojovaných třech bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Porážka je mě velkým zklamáním zvláště proto, že jsme si ji zavinili sami svou neschopností v útočné fázi, navíc branku jsme obdrželi po naší zbytečné ztrátě při našem rohovém kopu. Řešení předfinální a finální fáze bylo z naší strany žalostné a s touto koncovkou nemůžeme v soutěži porazit nikoho!

SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Chválíme celý tým za obrovské nasazení a odpovědný a obětavý výkon. Díky tomu jsme získali cenné tři body.



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] (89. M. Jeník [-] ) - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , L. Haken [-] , F. Materna [-] (65. M. Mészáros [-] ) - J. Drusan [-] , M. Vacek [-] (46. P. Mikolášek [-] ) , D. Zezulka [-] , M. Miler [-] , M. Kocourek [-] - O. Chramovský [-]

SK Dobruška
J. Jaška [-] - L. Žid [-] , P. Effenberk [-] (54. P. Fišer [-] ) , A. Zilvar [-] , M. Hájek [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (90. J. Hubáček [-] ) , O. Polák [-] (54. M. Bohuňovský [-] ) , A. Hašek [-] (84. R. Ulrych [-] ) , M. Jirásek [-] , J. Effenberk [-]

ŽK: 36. M. Jirásek , 74. J. Effenberk , 80. J. Mikušík , 82. P. Fišer .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - MIŠKAŘ Karel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.