5:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov dvakrát neudržel vedení a prohrál v Broumově


Branky


37. J. Holub (p.) , 43. L. Hanzlík , 67. E. Wilke , 81. L. Beran , 83. J. Kuchta - 14. M. Srkal , 22. M. Srkal , 62. K. Belák
0

Provodov nedokázal několikrát udržet vedení v zápase a na hřišti Broumova nakonec prohrál 5:3. Oba týmy se v nové sezoně rozjíždějí zatím jen zvolna, Broumov je s osmi body desátý, Provodov se třemi až třináctý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov neudržel dvougólový náskok

Hosté nevstoupili do zápasu vůbec špatně, několika centry dokázali v úvodu uzavřít Broumov kolem pokutového území. Vážnější ohrožení branky se ale nedostavilo. Hosté aktivně napadali rozehrávku Broumova, která tak byla v úvodu nepřesná a zbrklá. 

K první změně skóre došlo ve 14. minutě. Fotbalisté Provodova byli důraznější ve středu hřiště a vybojovali míč, který rozehráli po levé straně hřiště. Odtud poslali míč do pokutového území Broumova. Obrana domácích si počínala trestuhodně laksně a balon ničím nerušen prošel kolem třech obránců domácích. K míči se tak dostal záložník Provodova Marek Srkal, který tvrdou ranou otevřel skóre zápasu.

Za nedlouho se skóre měnilo podruhé. Ve 22. minutě stříleli domácí zpoza pokutového území, střelu doprostřed brány ale brankář Adam Swaczyna v pohodě chytil. Z následné akce se dokázali prosadit opět hosté. Proti dlouhé přihrávce Provodova vybíhal brankář domácích Jakub Drahorád. U míče byl ale později než útočník hostí a balon se dostal za jeho záda. Než se míč dokutálel do branky, pojistil jeho směr Marek Srkal. Provodov se tak dostal do vedení 0:2.

Druhá obdržená branka už domácí probudila. Fotbalisté Broumova začali být aktivnější v útoku a důslednější v obraně. Po několika nepřesných střelách byla odměnou 37. minuta, která přinesla kontaktní gól. Domácí se poměrně krkolomným a šťastným způsobem dostali do pokutového území, brankář Swaczyna minul míč a před broumovským útočníkem zívala odkrytá branka. Za záchrannou brzdu proto zatáhl Ondřej Nejman, který podle rozhodčího zmařil zakončení nedovoleným způsobem. K penaltě se postavil Jiří Holub a přízemní střelou k tyči snížil na 1:2.

Vstřelená branka domácí povzbudila k lepším výkonům a hned v další minutě Broumovští opět hrozili. Domácí zahrávali sérii rohových kopů, které způsobovaly závar v pokutovém území Provodova. Střela domácích ale rozvlnila jen boční síť Swaczynovy branky. 

Ještě do poločasu se Broumov dočkal vyrovnání. Provodovu se podařilo vyvézt míč jen na polovinu hřiště, kde se jej opět zmocnili domácí. Broumovští rozehráli akci po straně hřiště a následný centrovaný balon odvracela obrana hostí jen na roh. Z rohu dokázali domácí poslat další dobrý centr do vápna, kde si na míč naskočil Ladislav Hanzlík a ve 43. minutě hlavičkou pod břevno vyrovnal. 

 

Broumov opět smazal náskok Provodova a otočil zápas

 I začátek druhé půle se střelecky lépe vydařil hostům. Provodov hrál aktivně a svým pohybem si řekl o několik faulů. Jeden faul domácích přišel v 63. minutě jen pár metrů od rohového praporku. Provodov rozehrál centrovaný balon do vápna. Nejvýše se do vzduchu vyšrouboval Kamil Belák, který hlavičkou poslal hosty opět do vedení. 

Broumov poučený z prvního poločasu nechtěl nyní čekat dlouho se svými odpověďmi. Proto se už v 67. minutě dostal ke střele zpoza vápna Ervin Wilke. Jeho přízemní střelu k tyči nedokázal brankář Swaczyna vytěsnit, a Broumov se tak dočkal rychlého vyrovnání. 

V dalším průběhu hry oba týmy cítily, že výhra se může přehoupnout na jakoukoliv stranu. Hosté se snažili zahrozit několika střelami, ty ale často mířily do středu branky, kde si s nimi hravě poradil brankář Drahorád. Broumovu se dlouho nedařilo přejít přes soustředěnou obranu Provodova. 

Zlom nastal v 81. minutě. Tvrdou střelu domácích ještě dokázal Swaczyna vyrazit na roh. Následný roh ale našel hlavu Lukáše Berana, který nechytatelně trkl balon do horního rohu branky. O dvě minuty později bylo v broumovském týmu ještě veseleji. V 83. minutě dostal křižnou přihrávku před prázdnou branku Jan Kuchta a Broumov se dostal do rozhodujícího vedení 5:3.

Provodovu zbývalo příliš málo času na dramatizaci a vyrovnání skóre, Broumov si vedení pohlídal a dovedl zápas do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Čtyřicet minut jsme byli nezodpovědní, prohrávali jsme 2:0 a začínali jsme hrát až za stavu 2:2. Ke konci zápasu jsme hru už zvládli a nakonec zvítězili. Hráči za prvních 30 minut dostávají velké pokárání, ale vzhledem ke konci utkání si jejich výkonu cením.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Gago [-] (82. M. Štejnar [-] ) , L. Beran [-] , J. Schubert [-] , J. Semerák [-] - J. Mucha [-] (46. J. Kotyza [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , J. Holub [-] - L. Hanzlík [-] (88. O. Gago [-] ) , P. Bureš [-] (65. J. Kuchta [-] )

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - M. Tolda [-] , R. Goll [-] , R. Pfeifer [-] - K. Belák [-] , M. Srkal [-] , O. Nejman [-] , D. Pařízek [-] (64. P. Kratěna [-] ) , T. Fiedler [-] - R. Metzner [-] , L. Khun [-]

ŽK: 18. J. Mucha , 52. J. Semerák , 60. J. Schubert , 65. M. Gago , 74. L. Hanzlík , 90. J. Kuchta - 17. K. Belák , 36. O. Nejman , 45. M. Srkal , 73. M. Tolda .
Místo: Broumov. Počet diváků: 260. Rozhodčí: Mucha Tomáš - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.