3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká porazila nebezpečnou Cidlinu


Branky


0

Vyrovnaný zápas s možná až příliš krutým skóre pro hosty se odehrál na hřišti Vysoké. Domácí tým zde porazil hosty z Nového Bydžova 3:0 a s devíti body se vyšvihl na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby hostů, dva góly domácích

Oba týmy rozehrály zápas útočně. Už ve druhé minutě se k nepřesné střele dostali domácí, ale jelikož byla střela nepřesná, skončila mimo branku hostů, kterou hájil Stanislav Strýhal. V páté minutě postupovali dva hráči Cidliny proti jedinému obránci Vysoké, na poslední chvíli ale celou akci zastavil pomezní rozhodčí. Do další šance se domácí dostali v šesté minutě. Míč na hranici malého vápna dostal Vojtěch Pražák, jeho střela ale přeletěla břevno Strýhalovy branky. Domácí se snažili nakopávat dlouhé balony do pokutového území, brankář Strýhal si ale ve vzdušných soubojích počínal nebojácně i důrazně. 

Zahrozit dokázali i hráči hostů, střelecký pokus z 11. minuty po obhození obránce Vysoké ale přeletěl branku Karla Menšla. Cidlina se dostala i k dalším střeleckým pokusům. Dominik Nobst ani jeho spoluhráči nemířili přesně a nadějné rány končily mimo, nebo si s nimi dokázal poradit gólman Menšl.

Před poločasem konečně začaly padat branky. Ve 40. minutě poprvé rozvlnil sít domácí Vojtěch Bělka. Ten využil nepřesnosti v rozehrávce brankáře hostů a dlouhým obloukem poslal míč do brány. Ještě do poločasu bylo v domácích řadách veseleji. Hosté se opět nevyvarovali chybné rozehrávky a Jan Podlipný napodobil ve 45. minutě lob Vojtěcha Bělky. Vysoká se tak díky dvěma chybám Cidliny dostala do vedení 2:0.

 

Vysoká si pohlídala náskok a v závěru zvýšila

Ve druhém poločase se Cidlina snažila zápas zdramatizovat, kontaktní branka by jim vlila krev do žil. Hosté se více tlačili do útoku a zároveň více otevírali obranu. Mladý tým Cidliny se ale nevyvaroval několika nepřesnostem při kombinaci ve středu hřiště, a tím dával možnost soupeři, aby uklidnil hru, ušetřil čas a případně i ohrozil branku. Všechno naráz se v 82. minutě povedlo Vojtěchu Bělkovi. Domácí získali balon, otočili hru, dostali se do pokutového území Cidliny a Bělka dorážkou upravil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu



RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Vysoká brala body díky třem faktorům - její hráči jsou mnohem zkušenější, minimálně ztrácejí míče při kombinaci a Bělka s Podlipným doslova estetickým způsobem zužitkovali dva nepříliš vydařené odkopy našeho gólmana. Náš tým měl za stavu 0:0 řadu šancí, ale narazil na skálu jménem Karel Menšl. Nemohu mužstvo hanět, nehrálo špatně, ale jsme na rozdíl od domácích velcí "pobrci". Výsledek zápasu měl být pro nás určitě příznivější, ale to bychom museli alespoň jednu ze šancí prostě proměnit.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] , Z. Dušek [-] - J. Podlipný [-] , J. Škvrňák [-] , V. Pražák [-] (84. D. Starý [-] ) , P. Kafka [-] (39. J. Jelínek [-] ) - V. Bělka [-] , J. Homolka [-] (66. P. Duben [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] (77. M. Široký [-] ) , L. Pavlata [-] , J. Matějka [-] , J. Vrabec [-] - D. Nobst [-] , P. Obermajer [-] (46. T. Vaněk [-] ) , P. Mejstřík [-] , A. Langr [-] (46. J. Dítě [-] ) , F. Klíma [-] - T. Bastin [-] (46. M. Holec [-] )

ŽK: 33. T. Prorok , 81. Z. Dušek - 75. M. Vincour , 87. D. Nobst .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Klečka Ivan - VOJTĚCH Lukáš, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.