2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina vybojovala výhru nad trápícím se Rychnovem


Branky


0

Fotbalisté Rychnova nezažívají ideální start do nové sezony - v dosavadních třech zápasech nevybojovali ani jeden bod. Tuto negativní bilanci chtěli Rychnovští napravit proti soupeři, na kterého umí hrát - v loňské sezoně Rychnov vyhrál oba vzájemné duely. Cidlině se však na prahu nového ročníku daří, a svého víkendového soupeře porazila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina se brzy dostala do vedení

V prvních minutách zápasu bylo vidět, že žádný ze soupeřů nechce udělat chybu. Hra se proto odbývala přihrávkami na vlastní polovině hřiště, týmy nechtěli otevírat prostory pro rychlé brejky, proto se v úvodu nehnali do zběsilého útočení.

Průlom ale přišel poměrně brzy, a to ve 12. minutě. Domácí poslali od půlící čáry dlouhý centr do pokutového území, ten byl sice dlouhý, hráči Cidliny ale ještě dokázali udržet míč na hřišti a dalším centrem poslali balon do pokutového území, kde číhal František Klíma. Ten měl na hranici malého vápna dostatek času i prostoru na to, aby zakončil a dostal míč za záda gólmana Marka Pěničky.

I za nepříznivého stavu drželi více balon hosté z Rychnova, jejich kombinace kolem pokutového území Cidliny k ničemu velkému nevedla, domácí defenziva si totiž počínala dobře a včas dokázala vykrývat prostory, kam by mohli hráči s míčem přihrávat. Hosté měli během první půle převahu na držení míče, tuto statistiku však nedokázali promítnout do výsledkové listiny, a první půle tak skončila těsným vedením domácí Cidliny. 

V závěru domácí stvrdili svoji výhru

Vlivem vynuceného střídání byli domácí ve druhé půli nervózní, nedařily se jim přihrávky, a lacino tak přicházeli o balon. Hostům se ale opět nedařilo využít držení míče ani přihrávky nabídnuté soupeřem ve svůj prospěch.

Když se čas zápasu nachyloval ke svému konci, dokázal brankář Cidliny svůj tým podržet několika pohotovými zákroky proti střelám Rychnova, a Cidlina tak stále držela těsný náskok. Domácí přežili několik rychlých útoků Rychnova a definitivní uklidnění do řad Cidliny mohlo příjít v 83. minutě, gól z rohového kopu ale pro faul v pokutovém území nebyl uznán. Pojistku domácí přidali o několik okamžiků později, v 85. minutě zachytili domácí rozehrávku Rychnova a přešli do protiútoku, ze kterého se po chytrém lobu prosadil Pavel Mejstřík. 

Cidlina tak vybojovala výhru nad soupeřem, který sice držel balon více na svých kopačkách, na první body si ale bude muset i přesto počkat. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér mužstva RMSK Cidlina: Výhru v tomto utkání jsme doslova umlátili. Funguje nám defenzívní činnosti, velmi nepřesní a zbrklí jsme v přechodové a finální fázi, kde vyrábíme spoustu ztrát. Rychnov je velmi nepříjemný a organizovaný soupeř, který nám vysloveně nesedí a jsem rád, že jsme zápas výsledkově zvládli.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Matějka [-] , L. Pavlata [-] , M. Vincour [-] - P. Mejstřík [-] , M. Blažej [-] (33. Z. Pago [-] ) , P. Obermajer [-] (76. T. Vaněk [-] ) , A. Langr [-] (86. D. Petr [-] ) , F. Klíma [-] (89. V. Šimbovský [-] ) , J. Vrabec [-] - J. Dítě [-] (60. M. Holec [-] ) -

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , D. Trejtnar [-] (76. L. Volný [-] ) , M. Bárnet [-] - M. Valášek [-] (67. F. Brož [-] ) , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - R. Zajíček [-] (59. J. Jedlinský [-] ) , M. Semerád [-] , J. Počtýnský [-] - P. Müller [-]

ŽK: 81. P. Müller .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Otava Marian - VITVAR Martin, BEDNÁŘ Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.