Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy otočily zápas v Kostelci a opět vyhrály


0

Kratonohy si v letošní sezoně počínají více než suverénně. Na hřišti Kostelce ale přišly komplikace a hosté prohrávali o dvě branky. Díky brankám Jiřího Kořínka ale Kratonohy otočily a odvezly si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec nedokázal udržet dvougólový náskok

Fotbalisté Kostelce se svého soupeře nezalekli a od úvodu byli vyrovnaným soupeřem. Fotbalisté Kostelce měli v úvodu několik rohových kopů, po jednom z nich se ale v 7. minutě dostali do brejku hosté. Míč se dostal až k Jiřímu Kořínkovi, ten ale trefil jen bránícího hráče domácích. V následujících vteřinách dokázali fotbalisté Kratonoh sevřít domácí před jejich brankou, gól však nepadl. 

V 16. minutě se obrana Kratonoh dopustila chyby, kdy zdlouhavou rozehrávku využil útočník Tomáš Přikryl, který se sám proti brankáři Klofandovi nemýlil. Domácí povzbuzení vedením dokázali svého soupeře uzamknout v jeho pokutovém území, sérii šancí ale ve 20. minutě přerušil zdvižený praporek pomezního. 

V 24. minutě měl Kostelec výhodu přímého kopu. K míči se postavil Antonín Řehák a výstavní střelou do horního rohu branky zvýšil vedení Kostelce na 2:0.

Kratonohy ale nejsou týmem, který by se za takto nepříznivého stavu sesypal. To dokázal už ve 29. minutě střelec Jiří Kořínek, který se po spolupráci s Radkem Mládkem dostal za obranu domácích, obešel brankáře Lukáše Junka a střelou do prázdné branky snížil na 2:1.

O pár minut později bylo týmu Kratonoh ještě veseleji. Ve 34. minutě Radek Mládek nejprve přeloboval obranu Kostelce a našel Jiřího Kořínka, ten přeloboval brankáře Junka a našel dolní roh kostelecké branky. 

Kapitán Kratonoh Marek Kulič si v minulém zápase připsal několik gólových přihrávek a toho si byli domácí dobře vědomi, Kuliče často zastavovali jen za cenu žlutých karet. Ve 38. minutě měl slibnou příležitost Jan Huňák, jeho střela nakonec skončila na břevně Junkovy branky. 

Hosté otočili a zvítězili

Do druhé půle vstoupili fotbalisté Kratonoh aktivně a svým pohybem nutili domácí k faulům. V 50. minutě se navíc dokázali opět prosadit střelecky. Centr Marka Kuliče z přímého kopu stačila obrana domácích ještě na poslední chvíli tečovat na roh. Z následného rohového kopu už se ale dokázal prosadit Jiří Kořínek, který završil hattrick a přidal jedenáctou trefu v sezoně. 

Po hodině hry opět zahrozili domácí, ke střele se dostal Tomáš Přikryl a jeho pokus jen těsně minul branku Jaroslava Klofandy. V 67. minutě poslal Marek Kulič dobrou přihrávku za obranu, u míče byl ale jako první brankář domácího týmu. Hosté se mohli radovat o minutu později, kdy Jan Huňák dostal přihrávku od Jana Fidry a střelou překonal vyběhnutého brankáře Junka. Huňákovu střelu si do vlastní sítě srazil domácí Lukáš Šrámek.

Kratonohy se dostaly do dvoubrankového vedení, které už v závěru utkání nepustily. Domácí se ještě snažili vytvořit si šance ke skórování, domácí obrana ale působila jistým dojmem a Kostelci nic nepovolila. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Milan Bořek - vedoucí mužstva FK Kostelec nad Orlicí: Do 25 min. kdy jsme vedli 2:0 jsme soupeře nepustili téměř k ničemu a byli více jak vyrovnaným soupeřem. Bohužel vlastními chybami jsme nechali soupeře do poločasu vyrovnat a hned po přestávce jsme jim darovali rozdílovou branku. Hosté se zlepšili a skoro vyhrané utkání jsme jim darovali na podnose korunované vlastní brankou. Hráči si dokázali, že i proti kvalitnímu soupeři se dá hrát vyrovnaná partie.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] (83. D. Marek [-] ) , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - V. Bartoš [-] , P. Klapal [-] , M. Cvejn [-] , J. Kvasnička [-] (38. J. Peremský [-] ) - D. Krupka [-] (71. L. Plocek [-] ) , T. Přikryl [-] (63. J. Šrámek [-] )

FK Kratonohy
J. Klofanda [-] - F. Josef [-] (46. M. Šikl [-] ) , J. Kořínek [-] (83. M. Vítek [-] ) , R. Mládek [-] , M. Kulič [-] , J. Fidra [-] (89. M. Kotek [-] ) , T. Jiroutek [-] , Z. Semelka [-] , J. Štěpánek [-] , J. Huňák [-] , D. Hrůša [-]

Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Medlík Karel - HRON Miroslav, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.