5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška pěti góly přehrála Broumov


Branky


4. A. Hašek (p.) , 34. J. Mikušík , 36. A. Hašek , 61. A. Hašek , 84. A. Hašek
0

Dobruška odehrála v týdnu vyrovnaný poločas se silnými Kratonohami, Dobruška zápas v Kratonohách prohrála, a chuť si tak chtěla spravit proti Broumovu, který v týdnu porazil Týniště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška využívá své šance

Fotbalisté domácí Dobrušky se v prvních minutách více tlačili dopředu a svým napadáním způsobovali bránícím hráčům Broumova těžké chvíle. První důležitý moment zápasu přišel už v 5. minutě, fotbalisté Broumova podle rozhodčího Koutníka bránili rohový kop Dobrušky nedovoleným způsobem, a domácí tak mohli zahrávat pokutový kop. Míč na penaltový puntík si postavil Aleš Hašek a tento zkušený střelec se nemýlil. 

Fotbalisté Broumova se snažili vývoj zápasu rychle vrátit do remízových kolejí, svými útočnými snahami ale otevírali prostor pro brejky Dobrušky. Domácí se snažili útočit po křídlech a posílat prudké centry do pokutového území Broumova. Hostující obrana si ale tyto situace dokázala pohlídat a centry Dobrušky odvracela pryč od své branky.

Broumovu se dařilo kombinační hrou vytvořit prostor pro nabíhající hráče z druhé vlny, těm se ale nedařily finální přihrávky do pokutového území, které nenacházely broumovské hráče, nebo je dokázali obránci Dobrušky zblokovat.

Ve 35. minutě přišel druhý zásah domácích. Domácí rozehrávali standartní situaci ve středu hřiště a poslali dlouhý centry do pokutového území. Ve vápně čekal útočník Aleš Hašek, který z voleje poslal míč na vzdálenější tyč branky Jakuba Drahoráda. Hned o dvě minuty později postupovali tři hráči Dobrušky proti rozhozené obraně Broumova. Balon dostal do běhu Jakub Mikušík a tvrdou střelou nedal Drahorádovi šanci. 

Dobruška se tak po prvním poločase mohla radovat ze tříbrankového náskoku. 

Dobruška pojistila výsledek

Ve druhém poločase se broumovští fotbalisté snažili vytvářet tlak na domácí hráče a kombinací se dostat do předbrankových prostorů, stejně jako v prvním poločase hostům vázla přesnost, která byla nejčastějším koncem jejich akcí. Po hodině hry se hosté dostali ke střele z velké vzdálenosti, střelecký pokus byl dobře umístěn do dolního rohu branky, brankář Jiří Jaška si ale celou situaci pohlídal a šanci bezpečně zlikvidoval. 

V 63. minutě poslali hosté přihrávku za obranu Dobrušky, u té byl ale jako první brankář Jaška, který dlouhým odkopem poslal do okamžitého protiútoku Aleše Haška, ten přeběhl polovinu hřiště a střelou kolem nohy brankáře Drahoráda završil hattrick a zvýšil na 4:0. Nejlepší střelec loňského ročníku Krajského přeboru ještě neměl dost a v 84. minutě přidal svoji čtvrtou branku. Domácí hráč se prokličkoval až do pokutového území Broumova, kde položil na zem dva obránce, jeho zakončení ale vyrazil brankář Drahorád. Nedaleko celé situace byl Aleš Hašek, který míč dorazil do sítě Broumova popáté. 

Dobruška si v útoku počínala lépe než soupeř, kterému se nedařila finální fáze, a zaslouženě tak zvítězila 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Měli jsme dobrý vstup do utkání. Napadáním krajových obránců jsme se dostávali do šancí. Škoda, že jsme je více neproměňovali. Hosté měli sice chvílemi větší držení míče, ale nám vyšla taktika hry na brejky a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Slovan Broumov
Petr Možný - sekretář klubu Slovan Broumov: Byl to takový zápas "blbec" - my jsme hráli a Dobruška dávala góly. Na co sáhli, to jim vycházelo, každý brejk dali gól. Začalo to už v páté minutě, kdy kopali penaltu, od té doby už jsme se nevzpamatovali. Nedařilo se nám dostávat do zakončení, měli jsme herní převahu, ale Dobrušce se dařilo chodit do protiútoků a skórovat



Sestavy


SK Dobruška
J. Jaška [-] - - O. Polák [-] , M. Jirásek [-] , P. Fišer [-] , J. Effenberk [-] , A. Zilvar [-] , L. Žid [-] , P. Effenberk [-] , J. Mikušík [-] (87. Z. Štěpán [-] ) , R. Čopík [-] , A. Hašek [-] (88. M. Hájek [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Semerák [-] , J. Schubert [-] , J. Mucha [-] , L. Beran [-] - J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , J. Holub [-] (77. O. Gago [-] ) , D. Svoboda [-] (46. J. Kotyza [-] ) - M. Gago [-] , J. Rolník [-] (68. M. Štejnar [-] )

ŽK: 40. P. Effenberk , 58. P. Fišer , 78. A. Hašek , 83. J. Effenberk - 78. J. Schubert .
Místo: Dobruška, tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - KUBIŠTA Josef, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.