L. Beran 10.
2:1p.
(1:1)
16. L. Beran (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov po penaltách zdolal Jičín


Branky


10. L. Beran - 16. L. Beran (vl.)
0

Broumov si chtěl ve druhém kole připsat první výhru, naopak Jičín mohl být po výhře 9:0 nad Týništěm plný sebevědomí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořko-sladký příběh Lukáše Berana

Vstup Broumova do  zápasu byl opravdu velkolepý. Domácí na svého soupeře z Jičína doslova vlétli a v úvodních minutách pořádně zatápěli hostující obraně. Fotbalisté Broumova se v prvních minutách dostali k sérii střel i rohový kopů, ze kterých ohrozili gólaman Jičína Michala Puše. Není divu, že první branka přišla už v 10. minutě. Broumov rozehrával standartní situaci ze vzdálenosti zhruba třiceti metrů. Na výborný centr si na zadní tyči naskočil obránce Lukáš Beran a hlavou uklidil balon do sítě. 

Broumov i nadále pokračoval ve velmi kvalitním výkonu, který dělal obraně Jičína problémy. Jičínu nějakou dobu trvalo, než se dokázal oklepat z úvodního broumovského uragánu. Pak ale přišla 16. minuta a s ní smolný zásah hrdiny předchozích minut Lukáše Berana, ten se snažil odvrátit míč pryč od své branky. Balon ale trefil tak nešťastně, že místo od branky se odrazil do brány Broumova. 

I přes vyrovnání se Jičínu příliš nedařilo znovu  zachytit rozjeté tempo zápasu. Broumov si nadále počínal proti kvalitnímu soupeři sympaticky a aktivně.  

Aktivnější Broumov

Broumov pokračoval ve své snaze o vstřelení branky i ve druhém poločasu. Na domácích hráčích byla znatelná větší rychlost i pohyblivost a větší důraz při soubojích o balon. Akce Broumova ale občas zabržďovalo zbytečné přehrávání a překombinovávání. Fotbalisté Broumova se během druhé půle dostali k několika centrům i střelám, žádný z pokusů ale za zády gólmana Puše neskončil. 

Nerozhodné utkání se tak muselo rozhodovat až v penaltovém rozstřelu.

 

Koncovka se oběma týmum příliš nedařila ani v rozstřelu. Jeden Broumovský hráč poslal balon po vzoru Sergia Ramose na oběžnou dráhu, druhý trefil spojnici. Z jičínského celku se mýlili hned tři exekutoři - dva z nich vychytal gólman Jakub Drahorád a jeden namířil svůj pokus do tyče. Broumov se tak mohl radovat z vítězství 3:2 a zasloužených dvou bodů.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] (63. J. Kotyza [-] ) , J. Schubert [-] , D. Panny [-] , L. Beran [-] - J. Šimon [-] (78. D. Svoboda [-] ) , J. Mucha [-] , J. Holub [-] , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] (80. J. Rolník [-] ) , M. Gago [-] -

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , L. Haken [-] , F. Materna [-] - P. Mikolášek [-] , M. Kocourek [-] , J. Drusan [-] , M. Vacek [-] (86. P. Horáček [-] ) , M. Miler [-] (28. M. Voldán [-] ) - O. Chramovský [-]

ŽK: 24. J. Mucha , 50. E. Wilke , 77. J. Kotyza - 85. M. Vacek , 88. L. Haken . ČK: 77. D. Panny .
Místo: Broumov. Počet diváků: 260. Rozhodčí: Hlaváč Martin - HORSKÝ Leonard, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.