3:1
(1:0)
87. M. Hutla
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy si proti Slavii připsaly druhé suverénní vítězství


Branky


30. J. Kořínek , 62. P. Němeček , 83. J. Kořínek (p.) - 87. M. Hutla
0

V prvním kole si Kratonohy připsaly jasné vítězství proti Provodovu a podobný scénář si představovaly i proti hradecké Slavii. Fotbalisté Kratonoh podali jistý výkon a s přehledem zvítězili 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistá hra Kratonoh

Kratonohy se od úvodních minut prezentovali klidným a vyrovnaným dojmem. Dařila se jim kombinace a přechod do útoku. V případě ztráty balonu se dokázali hráči domácích rychle vracet zpět a formovat obranný blok. Nadějná příležitost domácího týmu přišla v 8. minutě, u stříleného centru byl ale dříve brankář Slavie Jan Moník. 

Několik vteřin se mohli příznivci Kratonoh radovat v 25. minutě. Tehdy rozehrávaly Kratonohy přímý kop a centrovaný balon se jim podařilo dostat do sítě. Hráč, který balon před brankářem Moníkem balon tečoval, byl ale v ofsajdu, a branka proto neplatila.

Definitivní radost tak Kratonohám způsobila až minuta 30. Kanonýr Jiří Kořínek si počkal na přihrávku za obranu Slavie a ocitl se v samostatném úniku proti brankáři Moníkovi, toho dokázal kličkou obejít a pohodlně skóroval do prázné branky. Kratonohy ve zbytku poločasu kontrolovaly hru a hosty z Hradce k ničemu výraznému nepustily. 

Pohodlné navyšování skóre

Herní pohodu z prvního poločasu si domácí přenesli i do druhé půle. Kratonohy byly opět jisté v kombinaci a kontrolovaly příznivý vývoj zápasu. V 60. minutě se domácím podařilo přidat druhou branku. Kratonohy rozehrávaly standartní situaci ze vzdálenosti, která si říkala o centr do pokutového území. Při bránění zazmatkovala obrana Slavie, která se sešla na jednom místě, a nechala tak spoustu prostoru k zakončení pro Pavla Němečka, ten využil volného času a zvýšil vedení Kratonoh na 2:0.

Druhá branka přinesla další vlnu uklidnění do řad domácích, kteří tak již plně kontrolovali osud utkání. Slavia nechtěla odevzdat body bez boje a dokázala několika střelami ohrozit brankáře Josefa Mačího. Ten si však počínal podobně jistě jako celý zbytek týmu a žádnou ze střel za svá záda nepustil. 

Další pojištění výsledku přišlo v 83. minutě, kdy po hře rukou hostujícího hráče v pokutovém území dostali Kratonohy výhodu pokutového kopu. Míč si postavil střelec Jiří Kořínek a podle očekávání se nemýlil - 3:0. 

Ničím neohrožené Kratonohy se nyní uklidnily možná až příliš a jejich bojovnost i koncentrace opadly. Toho v 87. minutě využil Marek Hutla. Brankář Mačí dokázal sice vyrazit přízemní střelu od hostujícího hráče, balon se však odrazil právě k Hutlovi, který se dva metry před odkrytou bránou nezmýlil. 

Kratonohy již přesto dovedly utkání do vítězného konce a připsaly si další dva body do tabulky Krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


FK Kratonohy
Martin Nun - trenér mužstva TJ Sokol Kratonohy: Dnešní utkání jsme zvládli takticky velmi dobře,když jsme hosty v prvním poločase k ničemu nepustili a vstřelili jednu branku. Druhý poločas jsme hru kontrolovali a ze standardní situace udeřili podruhé. Třetí branka z penalty za ruku bránícího hráče byla zasloužená pojistka. Jen mě mrzí ztráta koncentrace v závěru utkání a obdržená branka.Jsem rád že jsme jako vždy s tímto soupeřem nervózní a vypjaté utkání zvládli.




Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Kulič [-] , T. Jiroutek [-] , J. Kořínek [-] (85. F. Josef [-] ) , J. Fidra [-] , R. Mládek [-] (70. D. Jošt [-] ) , D. Hamák [-] (65. M. Jilemnický [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , M. Hloušek [-] , J. Lán [-] - M. Brázda [-] , J. Linhart [-] (80. M. Hutla [-] ) , M. Dostál [-] , D. Veselý [-] (67. V. Horák [-] ) - Š. Derner [-] , J. Havrda [-] (84. T. Erber [-] ) -

ŽK: 28. J. Kořínek , 52. T. Jiroutek , 90. Z. Semelka - 82. J. Havrda , 85. T. Erber .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Paulus Petr - UJKA Jakub, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.