T. Havel 65.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad si dokázaly poradit s Českým Meziříčím


Branky


0

Fotalisté Lázní Bělohrad nerozjeli proti poslednímu Českému Meziříčí ofenzivní gólostroj. Favorit přesto dokráčel k výhře 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplodná kombinace Lázní

Favorit z Lázní Bělohrad na hřišti posledního celku nepředváděl právě ofenzivní koncert. Hosté svoji kvalitu a nápaditost v útoku nechávali uzamčenou jako Pandořinu skříňku. Lázně Bělohrad sice dokázali kombinovat na polovině soupeře, jejich místy stereotypní a zbytečně zdlouhavá kombinace však nemohla domácí obranu překvapit, a České Meziříčí tak dokázalo díky aktivní obraně bránit útočné snahy hostů.

 

Ani domácí nebyli úplně bez šancí, v posledních kolech se České Meziříčí dokáže vymanit z defenzivy a je pro své soupeře nebezpečné. I proti Lázním Bělohrad měli domácí fotbalisté dobré náznaky šancí. Brankář Lázní Marek Gall ale zůstával nepřekonán. Jako první si tak gólové slovo vzali hosté. V 27. minutě se náběhem z druhé vlny prosadil Jiří Odvárko, který překonal domácího brankáře Davida Fryntu. V dalším průběhu první půle už se žádný z týmů neprosadil, stav byl tak příznivější pro hosty, kteří vedli 0:1.

Hosté nakonec rozhodli o svých třech bodech

Ani ve druhém poločase se hostům nedařilo změnit svůj styl hry. Jejich kombinace byla příliš zdlouhavá, nedůrazná a místy nepřesná, České Meziříčí proto i v druhém poločase většinou stíhalo bránit útoky Lázní. Když se hostům nedařilo kombinačně, zachránila je standardní situace. V 54. minutě rozehrávaly Lázně rohový kop, který ve vápně našel Jiřího Odvárka a ten přidal druhou branku zápasu.

 

O zhruba deset minut později domácí vstřelili kontaktní gól, když na 2:1 dával v 65. minutě Tomáš Havel. Snížení mohlo přinést nový elán do řad domácích, Lázně Bělohrad si ale dokázaly vzít své dvougólové vedení ihned zpět. V 67. minutě překonal Davida Fryntu Tomáš Berger, a Lázně tak vedly 1:3. Domácí se přesto i v závěrečných minutách snažili o vykřesání naděje, jednu jejich šanci musel za cenu červené karty překazit lázeňský Jakub Lánský, který v 89. minutě opustil hřiště. Do konce zápasu už ale chybělo několik málo okamžiků, a domácí tak neměli čas přesilovku využít. Lázně si odvezly výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: V tomto utkání bylo z naší strany téměř vše špatně. Kombinace na hrbolatém hřišti byla nekvalitní a pomalá. Nikdo se sám neporazí a profesorský fotbal patří pouze do exhibičních utkání. Opět početnou enklávu našich příznivců jsme tentokrát nepotěšili.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] , T. Havel [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] - J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , A. Kupka [-] (82. K. Vošvrda [-] ) - V. Slánský [-] , M. Hovorka [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Berger [-] , T. Blažek [-] , J. Hrnčíř [-] (46. P. Kazda [-] ) , J. Šoufek [-] (62. J. Zejfart [-] ) - L. Šrám [-] , J. Lánský [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Odvárko [-] , M. Rychecký [-] (44. L. Jezbera [-] )

ŽK: 18. V. Slánský , 54. L. Hlavsa , 54. A. Kupka , 84. M. Hovorka - 35. L. Šrám , 89. J. Lánský .
Místo: Č. Meziříčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.