Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka otočila zápas a odvezla si z Nového Hradce tři body


Branky


0

Nový Hradec vstoupil do zápasu aktivně a z prvního poločasu si odnesl vedení o jednu branku. Ve druhé půli se ale Sobotka probudila a dvěma góly otočila zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Nový Hradec

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, ti se dostali do vedení už v 5. minutě, kdy se trefil Miroslav Jindra. Domácí dokázali dobrý vstup do zápasu přenést i do dalších minut první půle, ve které byli silnější v osobních soubojích a rychleji dobíhali odražené balony. Hostům se přesto podařilo brzy vyrovnat, když v 16. minutě překonal domácího brankáře Václava Vašatu sobotecký Oldřich Knobloch.

 

Hráči Nového Hradce se nedali inkasovanou brankou příliš odradit a nadále pokračovali v ofenzivním výkonu. Domácím se dařilo dostávat do prostorů před brankářem hostů Michalem Tanečkem, v zakončení už se jim ale tolik nedařilo. Ofenzivní snahy Nového Hradce byly nakonec vyslyšeny v 26. minutě, kdy Tanečka prostřelil Lukáš Jarotek. Bránící hráči Sobotky často nechávali příliš volného prostoru pro kombinaci i zakončení domácích. Hradečtí hráči ale nedokázali takto nabídnutých příležitostí využít a po konci první půle se museli spokojit „pouze“ s jednogólovým vedením. 

Karty se obrací

Do druhého poločasu vstoupili hosté o poznání lépe. Sobotka zlepšila a zrychlila pohyb i napadání. Domácí začali mít starosti s hrou Sobotky, která se začala přesouvat před Vašatovu branku. V prvních minutách druhé půle to byli hosté, kdo byl nebezpečnější před soupeřovou brankou. Aktivní pohyb Soboteckých dělal domácím bránícím hráčům problémy, vyrovnání bylo jen otázkou času a odpověď na tuto otázku přinesla 54. minuta. V té době se k míči dostal Oldřich Knobloch, který vstřelil svoji druhou branku v zápase a vyrovnal. Vyrovnání vlilo hostům krev do žil, která ještě více zrychlila jejich hru. Rychlá byla i třetí branka Sobotky, která padla pět minut po vyrovnávacím gólu. V 59. minutě se před brankáře Vašatu dostal Zdeněk Přikryl a poslal Sobotku poprvé v zápase do vedení.

 

I Sobotka si během svého vedení vytvářela další příležitosti, pojišťovací branku ale hosté, podobně jako domácí v prvním poločase, nevstřelili. Sobotka se tak musela do posledních minut obávat o vítězství, veškeré obavy ale jistými zákroky zahnal brankář hostů Michal Taneček, který v závěru zápasu několika dobrými zákroky podržel svůj tým, který nakonec udržel vedení 2:3 až do konce. 



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér mužstva SK Sobotka: První poločas jsme proflákali, nechali jsme na hřišti domácím moc prostoru a inkasovali dvě branky. I tak jsme si vytvořili několik šancí, které měly skončit brankou. Druhý poločas byl z naší strany o něčem jiném. Přidali jsme pohyb a domácí začali přehrávat. Jen se nám nepodařilo z několika šancí vstřelit čtvrtý gól. Nakonec nás mohli domácí vytrestat, když v závěru zlikvidoval Taneček jejich dvě velké šance.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
V. Vašata [-] - P. Vopálka [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] , M. Páter [-] - F. Langr [-] , L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] (75. M. Sajvera [-] ) , J. Jindra [-] - F. Linder [-] (64. O. Vik [-] ) , M. Jindra [-]

SK Sobotka
M. Taneček [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] , D. Šotka [-] - P. Topič [-] , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , J. Kubišta [-] (88. V. Bárta [-] ) - J. Vích [-] (89. M. Men [-] ) , Z. Přikryl [-] (75. J. Kavalír [-] )

ŽK: 31. A. Jarotek - 66. Z. Přikryl , 84. J. Kubišta , 85. J. Vích , 88. P. Topič .
Místo: Nový HK. Počet diváků: 59. Rozhodčí: Franěk Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.