Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná zvládla zápas na hřišti Úpice


Branky


0

Po třech zápasech bez výhry se fotbalisté Bílé Třemešné dočkali tříbodového zisku, když svým důrazem přehráli Úpici a odvezli si z jejího hřiště výhru 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnější Bílá Třemešná jde do vedení

V prvním poločase byli hosté bojovnějším celkem. Bílá Třemešná dokázala svého soupeře přehrávat i díky většímu důrazu v osobních soubojích. Domácí Úpice nehrála s takovým nasazením, a proto místy jen přihlížela kombinacím Bílé Třemešné. Hosté se tak zaslouženě dostali do vedení, když v 39. minutě vstřelil úvodní branku zápasu Patrik Macek. Úpici se v útočné fázi příliš nedařilo, a první poločas tak skončil vedením hostů. 

Dvěma rychlými góly si hosté zajistili vedení

Ve druhé půli se domácím podařilo rychle vyrovnat, když ve 49. minutě vstřelil gól na 1:1 Jan Peterka. Vyrovnání však domácí příliš neprobudilo z jejich ospalého výkonu a Bílá Třemešná nadále pokračovala v aktivnější a důraznější hře. Úpice ke svému výkonu přidala i několik zaváhání v obraně, která hosté potrestali dvakrát v rychlém časovém sledu. V 65. minutě poslal Třemešnou znovu do vedení Tomáš Kubelka a na něj o dvě minuty později navázal Radek Hendrych. Hosté se tak dostali do pohodlného vedení. Domácí Úpice navíc nevypadala, že by se jí v nejbližších minutách podařilo vsítit kontaktní branku, a hosté tak mohli v relativním klidu dohrávat i zbývající minuty. V 75. minutě přidal další pojistku Jan Pátý a na výhře Bílé Třemešné nic nezměnila ani vlastní branka Tomáše Kubelky. Bílá Třemešná dokráčela k výhře 2:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: V tomto utkání jsem soupeři vítězství darovali. Tři branky jsme mu prakticky vypracovali a naší neschopností něco vymyslet se o vítězství ani nemusel strachovat. Hráčům chyběla bojovnost a větší vůle po vítězství. Budeme muset fanoušky vozit na venkovní utkání, protože tam předvádíme daleko lepší výkony než v domácím prostředí, a to už je na zamyšlení.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] - J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , P. Břicháček [-] (79. T. Brus [-] ) , L. Mach [-] - M. Čáp [-] (81. V. Prouza [-] ) , J. Marel [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - M. Pátý [-] , M. Hruška [-] , P. Kiss [-] , P. Macek [-] - T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] (68. J. Jákl [-] ) , J. Hažer [-] , J. Pátý [-] (87. J. Schneider [-] ) - R. Hendrych [-] (79. M. Jákl [-] ) , D. Kubelka [-] (90. J. Novák [-] )

ŽK: 59. M. Čáp - 48. P. Macek , 58. P. Kiss .
Místo: Úpice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Otava Marian - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.