L. Kordač 26.
M. Kozák 74. (vl.)
J. Semerák 77.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš si na domácím hřišti poradila s Českým Meziříčím


Branky


26. L. Kordač , 74. M. Kozák (vl.) , 77. J. Semerák
0

České Meziříčí v posledních kolech zlepšuje své výkony. Ani zlepšená hra však Českému Meziříčí nestačila proti Třebši na body. České Meziříčí tak zůstává se dvěma body poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

České Meziříčí drželo krok s favoritem

Fotbalisté Českého Meziříčí se v úvodní části sezony spoléhali především na defenzivní hru. V posledních zápasech už se ale jejich herní projev začíná proměňovat a České Meziříčí dokáže být nepříjemným soupeřem. Třebeš byla na domácím hřišti favoritem a tento fakt potvrzoval hradecký klub větším držením míče. Hráči Třebše rozjeli podobně jako v jiných zápasech svoji kombinační hru, kterou se snažili překonat obranu soupeře. Podobně jako v ostatní zápasech však Třebši vázla finální fáze. Brankáře Davida Fryntu tak domácí překonali až v 26. minutě, kdy zaváhání hostující obrany využil Lukáš Kordač. České Meziříčí se snažilo vykrývat volné prostory pro třebešskou kombinaci a při zisku míče neváhali přejít do rychlého protiútoku. Ve zbytku první půle se už žádný z týmů neprosadil a stav byl 1:0.

Třebeš rozhodla v závěru

Ve druhém poločase se hrálo podobně jako v tom prvním. Třebši se dařilo vytvářet šance, brankáře Fryntu ale kvůli nedůrazu v zakončení nepřekonali. České Meziříčí stále hrozilo z brejků, a tým Třebše proto musel být, v čele s gólmanem Mikulášem Heřmanem, ve střehu. Většího klidu se domácí dočkali v 74. minutě., kdy si smolný vlastní gól vstřelil hostující Michal Kozák. Dvoubrankové vedení domácí uklidnilo a přiblížilo je zisku tří bodů. Definitivní rozhodnutí přišlo v 77. minutě, kdy na konečných 3:0 dával Josef Semerák. České Meziříčí podalo bojovný výkon, proti silné Třebši to ale na body nestačilo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Ne příliš pohledné utkání pro nás nebylo vůbec jednoduché a do 75. minuty jsme se báli o výsledek. Sice jsme vedli po laciném gólu, ale soupeř se neustále snažil o brejkové úniky. Nám vázla především finální přihrávka. Soupeř podal velice solidní výkon, a tak jsme si oddechli až 80. minutě, kdy jsme vstřelili třetí gól.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , L. Kunc [-] (70. F. Vlkanova [-] ) , M. Zbořil [-] , M. Štajer [-] - J. Semerák [-] (80. L. Drapák [-] ) , P. Majer [-] (86. J. Neugebauer [-] ) , M. Michal [-] , M. Farkaš [-] - J. Rychtár [-] (84. J. Tošovský [-] ) , L. Kordač [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] , L. Hlavsa [-] - V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] - M. Hovorka [-] (84. P. Tomášek [-] ) , L. Havel [-] (75. T. Havel [-] )

ŽK: 44. L. Kordač , 50. M. Michal , 55. P. Majer - 35. M. Čiháček , 47. M. Hovorka , 55. L. Hlavsa .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Žerovnický David - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.