2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Meziříčí padlo proti Úpici po dlouhém penaltovém rozstřelu


Branky


41. L. Baše , 71. L. Baše - 15. J. Kulhánek , 28. L. Rada
0

Fotbalisté Českého Meziříčí chtěli odčinit prohru s Černilovem, což jim vyšlo tak napůl. Sparta Úpice ukázala, že si v úvodu sezony libuje v penaltových rozuzleních. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený úvod Úpice

První poločas zastihl v lepším rozpoložení tým hostující Úpice. Ta vstoupila do zápasu aktivněji a klidněji, i díky tomu se dostala v 15. minutě do vedení, kdy se o vedoucí branku postaral Jaroslav Kulhánek. O pár minut později bylo v hostujícím táboře ještě veseleji, v 28. minutě zvýšil vedení Úpice Lukáš Rada.

Dvoubrankové vedení mělo na hosty příliš uklidňující vliv, hráči Úpice začali kazit rozehrávku a ztrácet balony, čímž dávali soupeři možnosti k útoku. Domácí České Meziříčí se snažilo přecházet do útoku pomocí dlouhý balonů. Po jedné takové akci ze 41. minuty se domácím podařilo snížit, když se trefil Lukáš Baše. 

Dlouhé oslabení Úpice

Na začátku druhého poločasu přišly pro Úpici další komplikace. V 50. minutě dostal druhou žlutou Jaroslav Pich, a hosté tak byli odsouzeni k zhruba čtyřicetiminutovému oslabení. Výhoda o jednoho hráče v poli domácím pomohla a České Meziříčí tak sahalo po vyrovnání. To přišlo v 71. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Lukáš Baše. Domácí před sebou navíc měli ještě dalších dvacet minut přesilovky. Tu se jim ve zbytku hrací doby využít nepodařilo, a zápas se tak musel rozhodovat v penaltovém rozstřelu. 

 

Penaltový rozstřel si Úpice natrénovala již v minulém kole, kdy na penalty porazila Třebechovice 10:9. Tento rozstřel byl ještě delší, rozhodovalo se až ve 12. sérii a Úpice byla opět šťastnějším týmem – po výhře 10:11 si odvezla o bod víc než soupeř. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva Sparta Úpice: Úvod utkání nám vyšel podle našich představ. Ve dvacáté minutě jsme vedli 2:0, poté jsme se začali dopouštět chyb v rozehrávce a domácí začali hrozit nakopávanými balony, které nám dělali problémy. Na začátku druhého poločasu přišla červená karta pro našeho hráče a nakonec bereme vitězství po penaltovém rozstřelu.



Sestavy


FC České Meziříčí
P. Havel [-] - L. Baše [-] , M. Čiháček [-] (81. P. Tomášek [-] ) , T. Havel [-] , M. Hovorka [-] - D. Jančura [-] , M. Kozák [-] , T. Krajňák [-] (63. L. Havel [-] ) , A. Kupka [-] - J. Rezek [-] , J. Tomášek [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] - J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] , L. Mach [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

ŽK: 30. J. Pich . ČK: 50. J. Pich .
Místo: Č. Meziříčí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.