Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divácky atraktivním utkání bonusový bod pro Albrechtice


Branky


0

V souboji dvou již postupujících týmů si diváci přišli na své a viděli spoustu krásných branek. Hrál se nezávazný fotbal, kde útok válcoval obranu. V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k domácím a berou bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci tleskali vydařeným akcím obou týmů

Oba týmy splnily své předsezónní ambice umístěním v první čtyřce a mohly si toto utkání vyloženě užít. Na první branku diváci v Albrechticích nečekali dlouho. V 10. minutě předvedli hosté rychlé přečíslení, které vyřešili nejlepším možným způsobem a kanonýr David Hanuš přesnou střelou z hranice vápna otevřel skóre utkání. O 5 minut později se tento střelecky skvěle disponovaný hráč prosadil opět, když výborný centr usměrnil hlavou přesně k tyči. Domácí však nechtěli zůstat pozadu a rychlík Pinkas po sprintu přes půl hřiště překonal brankáře Černíkovic. O vyrovnání se postaral opět Pinkas, který si zopakoval svoje sólo a vstřelil svoji druhou branku v utkání. Vedení na stranu domácích překlopil Hořínek, když si na přední tyči zpracoval míč, obhodil si obránce a s přehledem zakončil. Brankově bohatý poločas završil ve 40. minutě druhý z bratrů Hanušů v černíkovickém dresu Jakub. Po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně hráč Černíkovic a těsně před brankářem právě Jakub Hanuš elegantně tečoval míč mezi jeho dosah. Poločas plný brankových příležitostí tedy skončil za stavu 3:3 a diváci se i ve druhém poločase mohli těšit na skvělou podívanou. 

Šance pokračovali a David Hanuš završil hattrich

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první a šance se přelévaly z jedné strany na druhou. Brankáři však ve všech případech byli na svých místech a změnu skóre nepřipustili. O změnu na světelné tabuli se postaral až v 65. minutě Hořínek, který si našel míč ve skrumáži ve vápně hostů a hlavou doprostřed brány překonal Vránu, který smolně podklouzl. O vyrovnání se nepostaral nikdo jiný než David Hanuš a zkompletoval tak svůj hattrick. I přes další šance již diváci do konce utkání branku neviděli, a tak tento atraktivní duel musela rozhodnout až penaltová loterie.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér: Bylo znát, že o setrvání v B třídě je již rozhodnuto a tak v dnešním utkání útoky převyšovaly obrany. 3x jsme v utkání vyrovnali, nakonec vydolovali ještě bod navíc. Diváci viděli ofenzivní bezstarostný fotbal se spoustou gólů. Remíza spravedlivá.

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: Nemohu,než souhlasit s trenérem domácích.Diváci si určitě přišli na své a tom,že bereme o bod méně rozhodla lepší muška hostitelů v závěrečném penaltovém rozstřelu. Na jaře se těšíme na shledanou.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
D. Beran [-] - J. Chvojan [-] (74. L. Jozl [-] ) , O. Velíšek [-] , D. Hořínek [-] , R. Pinkas [-] , D. Brandejs [-] (46. P. Janeček [-] ) , L. Sršeň [-] , L. Velíšek [-] , T. Forejtek [-] , J. Jaroš [-] , M. Sychra [-]

TJ Sokol Černíkovice
J. Vrána [-] - R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] - M. Stodůlka [-] (87. L. Vrba [-] ) , M. Mňuk [-] , I. Kučera [-] (66. J. Jedlinský [-] ) , J. Plašil [-] - O. Stieber [-] , D. Hanuš [-] - T. Handa [-] (66. P. Víteček [-] ) , J. Hanuš [-] (74. M. Vašata [-] )

ŽK: 11. O. Velíšek , 28. L. Sršeň , 62. M. Sychra - 36. J. Vrána .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KLEČKA Ivan, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku