2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohalice porazily rezervu Slavie HK


Branky


0

Dohalice ukázaly soupeři, jak nakládat s šancemi. Dvě šance proměnily, zatímco hosté i přes územní převahu dokázali vstřelit branku jen jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká šance Hutly

K zápasu do Dohalic přijížděla rezerva Slavie HK. Podle tabulkového postavení byli hosté papírovými favority, ale jak víme, tento fakt nikdy neznamená předem jisté vítězství. Od začátku utkání měla Slavia převahu a snažila se dostat především křídelní hrou do tlaku, jenže na rozdíl od minulého týdne se nedařily finální přihrávky. V 13. minutě se doslali hosté do obrovské šance. Po chybě domácích stoperů postupoval Hutla na brankáře domácím úplně sám, naznačil střelu, Lukáše Kuklu si položil, jenže nepochopitelně poslal míč jen do něho. Dohalice hrozily rychlými brejky, když obraně hostů dělala problémy dvojice útočníků Zapadlo a Kulhánek, jenže ani ti se nedokázali dostat do slibného zakončení. Zbytek poločasu se střílelo spíše mimo bránu, a když už ji střelci trefili, neměli brankáři problém míč chytit.

vítězství Dohalic

Druhý poločas pokračoval za nastaveného tempa hostů, více měli balón, jenže když se dostali před vápno, jakoby nevěděli co s ním. Tak v 55. minutě udeřili domácí. Na přesnou přihrávku mezi obránce si naběhl Aleš Podubecký, postupoval sám na brankáře a lehce poslal míč do branky 1:0. Slavia stále tlačila, ale domácí obrana ji nedovolila výraznější šanci. Tak se v 70. minutě (v zápise 78.) ozvali znovu domácí hráči. Dohalický záložník poslal z pravé strany vysoký centr, který si na zadní tyči našel Pavel Zapadlo a ranou přímo z voleje poslal míč nekompromisně pod břevno – 2:0. V 75. minutě (v zápise 85.) se konečně dočkali i hosté. Z asi deseti rohů Slavie ve druhém poločase se ujal jeden z posledních, když si na centr naskočil Marek Klicnar a vykřesal naději 2:1. Slavia vrhla všechny síly dopředu, jenže byla stále bezzubá, do jediné šance se dostal Hutla, který mířil vedle. V 85. minutě sudí Dostál nepochopitelně ukončil utkání, což znamenalo plný bodový zisk pro domácí mužstvo.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: Chtěli jsme navázat na minulé utkání v Kunčicích a potvrdit 3 body. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a drželi více míč, ale chyběla nám rychlejší práce s míčem, abychom dokázali domácí překvapit. Když už se dostal do samostatného úniku Hutla, tak pouze nastřelil gólmana. Do druhého poločasu jsem vstoupili s odhodláním vstřelit co nejdříve branku, Bohužel jsme však v rozmezí 15 minut nepohlídali dva brejky domácích a prohrávali 2:0.Ikdyž jsme dokázali vstřelit branku na 2:1, na další branky už jsme neměli dost sil ani času.



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
L. Kukla [-] - M. Krátký [-] , J. Petřík [-] , D. Juran [-] - M. Lindr [-] , A. Podubecký [-] , M. Dvořák [-] (80. T. Novák [-] ) , L. Lindr [-] , J. Macháček [-] - P. Zapadlo [-] , K. Kulhánek [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Trojan [-] - J. Špaček [-] , V. Šimůnek [-] (63. M. Zilvar [-] ) , P. Veselý [-] (65. L. Feko [-] ) , M. Jaroš [-] - D. Šauer [-] , M. Klicnar [-] , L. Rohlíček [-] , L. Vrátný [-] - J. Mukařovský [-] (73. D. Líbal [-] ) , M. Hutla [-] -

ŽK: 10. M. Lindr , 65. L. Lindr , 73. M. Dvořák - 6. M. Jaroš .
Místo: Dohalice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dostál Milan - DOLEŽAL Jiří, KERHART Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.