4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery porazily v derby Probluz


Branky


0

Stěžery si v derby lehce poradily s Probluzí, která nekladla příliš velký odpor a domácí hru kontorlovali, až na snížení hostů. To jim vydrželo pouhé dvě minuty, tak si domácí připsali do tabulky 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení minut před koncem poločasu

Do Stěžery stačilo hráčům Probluze sjet pouze 2 kilometry z kopce a byli na hřišti. Bohužel toto derby už nemá takový náboj, jako dříve mělo, když se všichni hráči mezi sebou znali a vsázeli se o všemožné věci. Stěžery stále bojují o první postupové místo, tak si nemohly dovolit zaváhat, za to hosté z Probluze neměli v zápase co ztratit, jen získat. Domácí se od začátku utkání ujali taktovky hry. Měli více míč na kopačkách než jejich soupeř, kterému vázla kombinace. Domácí si ale z tlaku nedokázali vypracovat takové gólovky, jako by si představovali, a tak se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu. To domácí odmítli minutu před koncem prvního poločasu. Probluz utočila, poslala centr do vápna, kde ho uzmuli hráči Stěžer a rychle vyrazili na zteč. Po pár přihrávkách dostal míč Martin Bílek, prošel s míčem až do vápna, kde obránci zasekl a poslal Stěžery do vedení 1:0.

Rychlá odpověď

Obraz druhého poločasu vypadal stejně jako první, domácí měli míč pod kontrolou a snažili se přidat další gól, což se jim podařilo v 55. minutě, když se prosadil Radim Faltus – 2:0. Postupem času domácí nějaké šance zahodili, zatímco v 81. minutě vykřesali hosté naději. Filip Neumann přesně přihrál Lukáši Brixímu, který poslal míč z blízka přímo do šibenice – 2:1. Jenže radost hostům vydržela jen dvě minuty. Sice vrhli všechny síly do útoku, leč otevřená obrana nedokázala pohlídat Tomáše Tušice, jenže se po centru dostal k balonu a levou se nemýlil, čímž zvýšil na 3:1. To ještě nebylo vše, hosté se ještě snažili, ale byli opět potrestáni. Nepovedený centr Jakuba Mokrejše zapadl k jeho překvapení až do sítě a tím dal tečku za zápasem dvou odvěkých rivalů – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel - hráč: Po celých 90 minut jsme diktovali tempo a měli více ze hry. Důležitý byl gól do šatny, který nám dodal trošku klidu. V zápase jsme si vytvořili mnohem více šancí, ale proměnit jsme dokázali ''pouze'' čtyři.

AFK Probluz
Martin Brixí - hráč: V derby hraném pod kopcem zvítězili domácí zaslouženě. Měli více ze hry a nám hrubě nevycházela hra na brejky. Alarmující je naše neschopnost dát si 3 přihrávky po sobě.



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - O. Široký [-] , M. Archleb [-] , M. Hanousek [-] - J. Mokrejš [-] , A. Mlateček [-] , J. Vácha [-] , T. Tušic [-] , J. Gabriel [-] - M. Bílek [-] (78. M. Samšeňák [-] ) , R. Faltus [-] (87. M. Tluka [-] ) -

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brambora [-] , R. Neumann [-] (46. D. Beneš [-] ) , P. Prostředník [-] , J. Klouček [-] , M. Brixí [-] (52. J. Dobeš [-] ) - Š. Macháň [-] , J. Pečenka [-] , J. Hrdlička [-] - P. Kolakovský [-] (46. F. Neumann [-] ) , L. Brixí [-]

ŽK: 25. R. Faltus , 64. O. Široký - 70. L. Brixí , 77. Š. Macháň .
Místo: Stěžery. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Stránský Martin - DOUBRAVA Miloslav, LIEBISCH Osvald.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.