M. Malý 67.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky ztratily body v Červeněvsi


Branky


0

Červeněves hrála důrazný fotbal, s čímž si hosté dlouho nevěděli rady. Domácí se dostali do vedení, které jim vydrželo jen dvě minuty. Kosičky ztratily důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Na hřiště v Červeněvsi přijel tým z úplné špice tabulky, Kosičky. Domácí tým vždy proti silnějším týmům podává dobré výkony a jen těsně prohrává, což chtěli určitě změnit a bodovat. Hosté přijeli bez svého kapitána Milana Stránského, který notně pomáhá se střílení branek i z pozice stopera. Hned v úvodu se mohli dostat domácí do vedení. Michal Král u lajny všem utekl a postupoval ze stany sám na brankáře, který vyběhnutím zmenšil úhel a útočník skrze něho míč do branky propasírovat nedokázal. K vidění byl vidět důrazný fotbal, především od domácích, na kterých bylo vidět mnohem větší nasazení a aktivita. Hostům dělal právě tento styl problémy a za celý první poločas se nedostali prakticky ani do jedné větší šance. Ještě do poločasu se dostal do velké šance znovu domácí Michal Král, ale naložil s ní stejně, jako v úvodu utkání, proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Vedení neudrželi

Do druhého poločasu nastoupili i hosté o něco aktivněji a hrál se vyrovnanější fotbal. V 67. minutě se Červeněves radovala z vedení. Domácí Remsa našel za obranou střídajícího Martina Malého, který s přehledem přehodil vyběhnutého brankáře hostí – 1:0. Jenže radost domácím nevydržela dlouho. Útočník Kosiček, Martin Stránský, si vzal na polovině hřiště míč, prošel minimálně skrz čtyři hráče a následnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Nastal obvyklý scénář. Gól napumpoval mnoho energie do hráčů Kosiček a ti se snažili vstřelit další branku, jenže žádnou svou šanci již proměnit nedokázali. Závěr zápasu byl poněkud vyhrocený a vedl k několika strkanicím, ale vše se obešlo bez červené karty či zranění. Kosičky tedy znovu ztratily body v boji o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves
Martin Hloucal - trenér: Utkání plné důrazu, bojovnosti, nasazení. Hráli jsme doma a byli odhodlání vyhrát a favoritovi jeho situaci zkomplikovat. Dařilo se nám to, ale jen s maximálním úsilím všech hráčů. Dostali jsme se do vedení, to jsme bohužel dlouho neudrželi a v závěru vlivem úzkého kádru, jsme remízu ve zbytečně vyhroceném závěru udrželi.




Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - D. Wojcik [-] (46. M. Malý [-] ) , D. Šefara [-] , J. Michálek [-] , J. Trejbal [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] (82. E. Čapek [-] ) , J. Sedláček [-] , L. Drobný [-] , M. Král [-] , R. Novák [-]

TJ Spartak Kosičky
Z. Žarnovský [-] - P. Tér [-] , M. Kohout [-] - M. Stránský [-] , T. Koóš [-] (30. J. Pražák [-] ) , A. Zich [-] - J. Žaloudek [-] - D. Bouška [-] , V. Beneš [-] (78. R. Koliáš [-] ) , L. Šanda [-] , L. Havlín [-]

ŽK: 2. D. Wojcik , 53. L. Drobný , 55. J. Michálek , 84. J. Trejbal , 89. P. Remsa - 9. V. Beneš , 49. J. Pražák , 67. A. Zich .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koza Vladimír - ČÁSTKA Vlastimil, SEMERÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.